-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
jolmegmondom #3389 üzenetére
nem a tudósoknak kell adni, hanem fürgének, ha jól emlékszem. tisztára megörül majd neki
(vagy csak nagyon keverek valamit
)
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
jolmegmondom #3384 üzenetére
A tudósoknak add oda kódolásra a modult és akkor nem tudják ellopni a koordinátákat.
-
rétisün
veterán
válasz
jolmegmondom #3384 üzenetére
nem csak ebben van bug, nehogy azt hidd....Laudának is eredeti van, mégsem tudta befejezni a clear sky-t: link
és gondolom nem ez az egyetlen bug a stalkerokban....de sebaj, így szeretjük -
rétisün
veterán
válasz
jolmegmondom #3380 üzenetére
na végigszaladtam a rejtekhelyeken, mindháromban ott voltak strelok dokumentumai. viszont a jupiter üzembeni rejtekhelyen nem volt hulla, de nem hiszem, hogy ez számítana.
CoP 1.6.0.2., s.m.a.r.t.e.r mod
-
rétisün
veterán
válasz
jolmegmondom #3380 üzenetére
passzolom, én megtaláltam mind a hármat a jelzett helyeken....lehet, hogy belefutottál valami bugba.
de most már kiváncsi lettem, valamikor végigszaladok a rejtekhelyeken valami korábbi mentéssel, megnézem.
-
rétisün
veterán
válasz
jolmegmondom #3375 üzenetére
nem hulláknál, meg zombiknál vannak a dokumentumok. az előbb említett csőcsonk esetében pl. ne mellette lévő hullánál keresd, hanem a csőcsonkban.
lezuhant repülő? ez nem rémlik, persze lehet, hogy egyszerűen csak nem emlékszem már rá, elég töményem kapom mostanában a zónát
megnézem a videót.
-
balintka
addikt
válasz
jolmegmondom #3364 üzenetére
Mármint hol a zombiknál? Ahol az egyszerű eszközök vannak? a fűrésztelepnél?
-
bluyoo
nagyúr
válasz
jolmegmondom #3362 üzenetére
Szarkát Flint néven keresd zatonban a bázison.
Bagolynál szokott lenni eledó veles detektor. -
juhasz.p
aktív tag
válasz
jolmegmondom #3364 üzenetére
Van egy abban a markolóban ami mellett elmész mikor a mesterlövész bácsival kell a zombi faluba menned.
-
rétisün
veterán
válasz
jolmegmondom #3362 üzenetére
mintha zatonban, a bázison (vagy mi, ahol kereskedő is van) botlanál bele, de más néven, ha jól emlékszem. de az is lehet, hogy ha itt kérdezősködsz, akkor valaki kiböki, hogy merre van.
-
jolmegmondom
csendes tag
válasz
jolmegmondom #3358 üzenetére
Nem tudom a hozzászólásomatszerkeszteni valamiért, ezért így írom:
Megoldódott a probléma, mindent maxra húztam, vagy bepipáltam és megy. Nem tudom hogy csináltam, de nincs probléma,szóval tárgytalan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest