- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mozgóképen a második trifold
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Android dual SIM okostelefonok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
a clear sky-ban jártam úgy, hogy valami párbeszédnél nem jól válaszotltam, és utána már nem tudtam úgy folytatni, mint kellett volna (meg közben jártam olyan helyen, ahova csak később jutottam volna el, lehet az is bekavart) és korábbi mentéstől kellett ujrajátszanom, hogy úgy menjem minden, ahogy kell.
igaz, itt nem lépegetett ki, mint nálad, csak egyszerűen nem kaptam meg egy küldit, ami nélkül nem tudtam továbbmenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest