Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
kekeeci
üzenetére
Igy tanultam meg gyorsan irni a Gyaloglo.hu chaten 15 eve, aztan meg ritka kiveteltol eltekinve nem kellett magyar ekezetes betukkel irjak (nalunk a roman a hivatalos nyelv), raadasul igy tudok nagyon gyorsan irni (nem kell nezzem a billentyuzetet), es mivel a magyar ekezeteket nem kellett hasznaljam, nem szoktam hozza, sot, idegesit hogy olyan balfasz helyeken vannak (felreeso helyen), ezert unom hogy ekezetesen irjak.

Viszont a Chernobyl Chronicles COP modot, aminek nekilattam, hogy leforditsam, azt mar rendesen ekezetesen irom, nem is hinned, hogy mennyi plusz idot felvesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 4GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield