- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen USB töltőt vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
kekeeci #32699 üzenetére
Igy tanultam meg gyorsan irni a Gyaloglo.hu chaten 15 eve, aztan meg ritka kiveteltol eltekinve nem kellett magyar ekezetes betukkel irjak (nalunk a roman a hivatalos nyelv), raadasul igy tudok nagyon gyorsan irni (nem kell nezzem a billentyuzetet), es mivel a magyar ekezeteket nem kellett hasznaljam, nem szoktam hozza, sot, idegesit hogy olyan balfasz helyeken vannak (felreeso helyen), ezert unom hogy ekezetesen irjak.
Viszont a Chernobyl Chronicles COP modot, aminek nekilattam, hogy leforditsam, azt mar rendesen ekezetesen irom, nem is hinned, hogy mennyi plusz idot felvesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Óvodások homokozója
- Tudományos Pandémia Klub
- Vallás
- BestBuy topik
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest