Hirdetés
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
kekeeci
üzenetére
Igy tanultam meg gyorsan irni a Gyaloglo.hu chaten 15 eve, aztan meg ritka kiveteltol eltekinve nem kellett magyar ekezetes betukkel irjak (nalunk a roman a hivatalos nyelv), raadasul igy tudok nagyon gyorsan irni (nem kell nezzem a billentyuzetet), es mivel a magyar ekezeteket nem kellett hasznaljam, nem szoktam hozza, sot, idegesit hogy olyan balfasz helyeken vannak (felreeso helyen), ezert unom hogy ekezetesen irjak.

Viszont a Chernobyl Chronicles COP modot, aminek nekilattam, hogy leforditsam, azt mar rendesen ekezetesen irom, nem is hinned, hogy mennyi plusz idot felvesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mazda topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield