-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okapi
csendes tag
Üdv Stalkerek .
Nagy gondban vagyok.
Elkezdtem a Gladiátor II. módot. A játék elején amikor felveszem a küldetést hogy beszéljek a szolgálat kémelhárító főnökével a BÁRban jelzi a térképemen a helyét .
Odamegyek, beszélek vele, megvárom amíg megvizsgálja a PDA-t. üzen értem, viszza megyek vagy csak ott várok de beszélek vele ..... eddig semmi gond DE visszaküld a mechanikushoz de a térképemen mint fő feladat ott marad hogy beszéljek vele .
És hiába megyek tovább beszélek a mechanikussal aki továbbküld Limanszkba a feladat nem jelenik meg a feladatlistámban sem a térképemen mert mintha belefagyott volna továbbra is azt jelzi. hogy beszéljek a szolgálatossal.....
Próbáltam ujjra telepíteni .....találtam hozzá gladiator 2 zip javitást azzal is próbáltam de sehogyansem tudok továbbmenni....H a valakinek lenne ötlete Légyszi segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest