Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
shield
üzenetére
Most kicsit izgalmasabb menetet toltam a Zulu storyval. Beszéltem egy dutys csókával, és ez a beszélgetés elteleportált a földalatti laborba, ami az alapjátékban a Közösségi ház alatt van Pripjatyban (x valahány, a számára nem emlékszem). Itt egy PKM géppuskát, meg iratokat kell összeszednem. Kaptam egy spéci ecolog outfitet is (a zöld kutatói ruha), végre nincs gondom a sugárzással. Sőt, még néhány sugárzás elleni gyógyszert is találtam. És végre ZOMBIK is voltak, igaz nem sok, nem túl veszélyes, de azért mégis egy kis izgalom. Bár se mutáns patkányok csapatai, se burerek, ahogy ez ebben a laborban lenni szokott...
Most viszont az a gondom, hogy az ajtó bezáródott, nem tudok kimenni a laborból. Visszatöltök egy korábbi mentést, talán a feladat valahogy időlimites, bár visszaszámolás nincsen. De mikor legutóbb az ajtónál jártam, akkor még nyitva volt. Utána kószáltam még a laborban, lehet, nem kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ HyperX Pulsefire FPS Pro RGB Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Cooler Master MM720 RGB Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Glorious Gaming Model O Wired Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Cooler Master MM712 RGB Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő