- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
shield #25138 üzenetére
Most kicsit izgalmasabb menetet toltam a Zulu storyval. Beszéltem egy dutys csókával, és ez a beszélgetés elteleportált a földalatti laborba, ami az alapjátékban a Közösségi ház alatt van Pripjatyban (x valahány, a számára nem emlékszem). Itt egy PKM géppuskát, meg iratokat kell összeszednem. Kaptam egy spéci ecolog outfitet is (a zöld kutatói ruha), végre nincs gondom a sugárzással. Sőt, még néhány sugárzás elleni gyógyszert is találtam. És végre ZOMBIK is voltak, igaz nem sok, nem túl veszélyes, de azért mégis egy kis izgalom. Bár se mutáns patkányok csapatai, se burerek, ahogy ez ebben a laborban lenni szokott...
Most viszont az a gondom, hogy az ajtó bezáródott, nem tudok kimenni a laborból. Visszatöltök egy korábbi mentést, talán a feladat valahogy időlimites, bár visszaszámolás nincsen. De mikor legutóbb az ajtónál jártam, akkor még nyitva volt. Utána kószáltam még a laborban, lehet, nem kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest