- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Netfone
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
shield #25138 üzenetére
Most kicsit izgalmasabb menetet toltam a Zulu storyval. Beszéltem egy dutys csókával, és ez a beszélgetés elteleportált a földalatti laborba, ami az alapjátékban a Közösségi ház alatt van Pripjatyban (x valahány, a számára nem emlékszem). Itt egy PKM géppuskát, meg iratokat kell összeszednem. Kaptam egy spéci ecolog outfitet is (a zöld kutatói ruha), végre nincs gondom a sugárzással. Sőt, még néhány sugárzás elleni gyógyszert is találtam. És végre ZOMBIK is voltak, igaz nem sok, nem túl veszélyes, de azért mégis egy kis izgalom. Bár se mutáns patkányok csapatai, se burerek, ahogy ez ebben a laborban lenni szokott...
Most viszont az a gondom, hogy az ajtó bezáródott, nem tudok kimenni a laborból. Visszatöltök egy korábbi mentést, talán a feladat valahogy időlimites, bár visszaszámolás nincsen. De mikor legutóbb az ajtónál jártam, akkor még nyitva volt. Utána kószáltam még a laborban, lehet, nem kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest