- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel topik
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
érdekes ez a gladiator mod....a hudot, kurzort ki lehet cserélni, zenéket is. a ruha tulajdonságait lehet változtatni (csináltam rá 2 zsebet, hátha találok valami hasznos artit), a system.ltx-ben a célkereszt méretét is meg tudtam változtatni, de ha azt akarom, hogy az őrnagy kicsit nagyobbat ugorjon (actor.ltx) akkor viszont crash.
viszont az artik tulajdonságait megint csak nem lehet változtatni, mert itt nincs artefacts.ltx, mint az összes eddigi modban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest