Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Fordítgatom a szövegét a fentebb jelzett A változás ideje 3.0 modnak és mindenkinek ajánlom figyelmébe. Nem tudom, mikor leszek kész, ha nagyon gyors vagyok egy hét, ha nem, akkor kettő, de addig is érdemes letölteni, mégpedig innen, ezt a torrentet. Még így is volt vagy 6 óra, mire lejött. Ebben benne vannak a patchek és maga a CS is.
A történetről, csak hogy csigázzam az érdeklődést: Nem tudom kinek mi maradt meg a CS alapsztoriból, de az a ShoC, azaz Sztrelok története előtt játszódik, a végén tulajdonképpen a CS főszereplője, Sebhelyes (bocs, de a Heg nekem kevés, ennyit javítottam az eredeti magyar szövegen) juttatja a monolit kezére Sztrelokot, aki így került a halálkamionra.
Nos a mod története is ekkor kezdődik, régi barátunk monolitos tisztként ébred (vagy mindig is az volt, vagy a végén kapott amulet miatt gondolják róla és igazából nem ő, hanem Lebegyev, a CS régi főnöke (ha jól emlékszem tőle kapja a végső összecsapás előtt) volt az),és azt a megbízást kapja, hogy intézze el Sztrelokot. És itt szépen összekeveredik a két történet. Nyomonkövetjük Sztrelokot (még Megjelöltként ismerik) a ShoC-ban bejárt útján, eleinte segítjük (pl amikor kijön a Sötétvölgyben a laborból és belefut a katonákba, vagy pl mi visszük el neki a spéci, behangolt védősisakot Szaharovtól), később, mikor kiderül, hogy ki is ő, már ellene megy a játék, bár nem kizárt, hogy valahol majd választani kell/lehet, hogy merre tovább. Találtam olyan utalást (egyelőre egy mondat), amiből az következik, hogy akár a Monolit és az O-Tudat ellen is fordulhatunk valamikor.
Számtalan feladat visszaköszön a CS-ből, van, amit itt is meg kell csinálni,csak most más nézetből.Szerintem érdekes lesz.
Egy kérdés: a mod hülyesége, vagy a CS maga olyan, hogy amikor odamegyek valakihez, nem jelenik meg a "Beszélgetés" felirat, de ha megnyomom az F-et, akkor elindul a párbeszéd. A CS-t csak egyszer toltam végig, a ShoC volt mindig is a kedvencem (azt vagy 15-ször, mindenféle modokkal), bár ezekkel a modokkal már a CoP is listás helyet kapott és talán a CS is felkerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borderlands 4
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
shield