- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Na de legyen már egy kis COP is.
Jelentem, elkészült (remélem) a Spectrum Project (Way into the hase vagy Путь во мгле) 1.07 magyarítása.
Azért a remélem, mert még a teljes teszt hátra van. Jelenleg a Kordonban játszódó történetszál a sztalkerekhez beállós részével végeztem játék közben, a bandita szálat meghagyom másnak.
Az eredeti orosz játék több helyről leszedhető, pl innen is. Ha jól látom ez egy full, CoP-pal kiszerelt változat.
A magyarítás a fi csoport 2.00-ás CoP magyarításán alapul, gyakorlatilag azt teljes egészében tartalmazza (bár egy-két helyen belenyúltam abba is, hogy illeszkedjen ennek a modnak a stílusához). Az meg elérhető a Spectrum Project - Út a homályba mappában.
Az aktuális verzió a Spectrum_Project_1_07-hunfiles.7z
Simán csak be kell dobni a telepített játékba, felülírva az ottani fájlokat.Kérem, hogy ha valaki játszik vele és hibát talál, legyen az elütés, helyesírási, vagy értelmezési hiba, jelezze itt PM-ben és ha lehet, egy printscreent, és egy közvetlen a hiba észlelése előtti mentést is csináljon, amit majd kérek, hogy ellenőrizhessem. Köszi.
Egyébként fordítás közben kiderült, hogy ez a mod még közel sem teljes. Rengeteg küldetésszál elindul benne és félbeszakad, a szövegfájlokban nagyon sok előkészített, de tartalommal még ki nem töltött rész van ) kérdés 2, válasz 2, kérdés 3, válasz 3, stb...), illetve pár "rossz választás" elvileg valami hátránnyl kéne jáőrjon (a verbális abuzálásokból következően), de a játékban ezek még nincsenek kidolgozva. Pl mikor Szidortól lenyúlja az ember a csomagja felét, a lecseszés megvan, de aztán Szidor békésen vigyorogva megveszi a tőle ellopott holmit jó pénzért, ahelyett, hogy elkobozná a program. Van viszont olyan szál is, amit ha elrontasz, még a banditákhoz csatlakozva helyrehozható. Meg olyan is, hogy egy rossz válasz azonnali halál.
Sajnos az enciklopédia nem működik benne (erre csak az után döbbentem rá, hogy több oldalnyi szöveget már lefordítottam belőle, így aztán inkább lefordítottam a maradékot is, hátha egyszer majd bekapcsolják ezt is), pedig érdekes stílusban tárgyalja a frakciókat és mutánsokat. Kedvencem a kiméra:
"Többször is hallottam, hogy ez a szörny nem a sugárzás miatt mutálódott lény, hanem mesterségesen, laboratóriumban készítették. Ha ez igaz, szívesen elbeszélgetnék az alkotójával a munkájáról. Kapna egy ingyenes odautat a legközelebbi fészkébe. Szívesen látnám, ahogy szülő és gyermeke köszöntik egymást, könny, boldogság, szoros ölelés. Családegyesítés. Persze mondhat ki mit akar, a gyermek oktatása hasztalan volt, megbukott mindenből. Nagyon gyors, hatalmasat ugrik, gyakorlatilag nincs biztonságos távolság vele szemben. Mivel két feje van, lehetetlen kikerülni a látómezejéből. Nem lehet túl okos, hisz sokszor forgolódik az óramutató járása szerint, a saját seggét csodálva. Szülői felügyelet hiányában nagyon vad. A körmeit nem nyírja, így ha megtámad, csúnya sebet ejt. Nem mosdik, büdös, a bundája loncsos. Egyszóval a kedves szülő fogadja vissza és próbálja megnevelni az elvadult kölykét, és adjon hálát a sorsnak, hogy még időben visszatalált, vagy ha ez nem jön össze, hát szimplán csak lője le. Én is ezt tenném."
De a többi is hasonló stílusban lett megfogalmazva.
Szóval jó kis mod, egyszer érdemes végigjátszani, de van benne újrajátszási lehetőség is, igaz most még elég szegényes. Nem túl hosszú, a történet érdekes, az aréna meg érdekes (már ha működik, nem próbáltam, de a szövegiből ítélve az lehet. 6 féle harc és mindegyikben 5 menet a buli.
Azt nem igérem meg, hogy ha újabb verzió jön ki, arra azonnal rávetem magam fordítani. Ha valaki akarja, vigye tovább nyugodtan a dolgot, ha úgy alakul. Fontos tudni, hogy lefordítandó szövegek nem csak a hun mappában vannak, pár mondatot scriptekbe és ltx-ekbe is eldugdostak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest