- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rétisün #18868 üzenetére
A mod honlapja:[link] és ott van letöltőlink is alul.
shield: Sajnos játék közben nem sok vehető észre a fordításből, hiába van benne sok fájl, csaltam kicsit, és úgy halattam velük, hogy a legkisebekkel kezdtem. Egy 30 kb-os xml, már elég tetemes mennyiségű szöveget tartalmaz, ezért az ilyen 100kb-osak nálam már szóba sem jöhettek.
Dehogy! teljesen össze lett hasonlítva, lépésről lépésre. Ha ilyen gagyizásnak álltam volna neki, akkor fel sem tettem volna ide inkább
Pel: bevallom nem tudtam, hogy ez a Te kezed munkája. Már több, mint 100 órát sgm-eztem, vagyis sokkal többet, úgyhogy most komolyan: Köszönöm szépen a munkádat, nagyon király lett a fordítás!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest