- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor előről kezdeném:
Szereztem eredeti Stalkert, gyorsan körbeírogattam a haveroknak, és valakinek megvolt porfogónak a polcon. Tehát már ezzel sem lehet probléma
Újratelepítettem a winfost. Ugyan az a téma. Stalker telepít, SGM 2.2 Enot edition bemásol, gázmaszk fix bemásol, magyarítás bemásol, gamedata "true", rendszergazdaként indítom, és betöltésnél appcrash.
Mit tegyek? Valamit biztos elrontok
szerk: még annyi, hogy stalker telepítésnél alapból nincs gamedata mappám a főkönyvtárban (és sehol).
Az első gamedata mappa akkor kerül oda, mikor az SGM 2.2 enot verziót odamásolom
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest