- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- uleFone Power
- iPhone topik
- Samsung Repair
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
De legalább vicces mikor iszik.

Egyébként feltűnt nektek, hogy itt valahogy zordabbak a mellékküldik? Persze régebben sem volt séta a főutcán némelyik, de itt...
Tegnap volt némi csetepaté. Azt mondja a Szultán, hogy menjek lesz egy kis biznisz, kell a verőlegény, csak, hogy lássák. Semmi dolgod, csak tűnj menőnek. Jóvan. Persze tuti lesz valami. Egy fegyver biztos, hogy véletlenül elsül mint valami Tarantino filmben.
Úgy is lett. A két csapat szétszedte egymást, én meg a sok cuccot. De a végén, mindha azt mondta volna a főnök, hogy végezzek minden túlélővel.

Akkor hangtompítós 9mm elő és : Bocs haver, nem személyes, üzleti.... puff
Vagy én vagyok zordabb?

Helyesírás miatt meg ne görcsöljetek már, van FF ellenőrző és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Linux felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- Milyen házat vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beköszöntött az űrinternet kora
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield