Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez mondjuk elég csotri, hogy nem adja oda a többi küldit amíg nem csinálom meg az előzőeket. Most át kell mennem Yantarba két küldi miatt, hogy folytathassam, mert a szakácstól is meg a szerelőtől is olyan küldit vettem fel amihez oda kell átmenni és addig nem lehet megcsinálni a Kordon küldetéseket. Mondjuk dodo oldaláról most már tudom melyik küldi hol van és időrendbe rakom, csak ezt a kettőt szopom meg.
Megöltem az irányítót, arról nem volt szó hogy ott zsoldosok is lesznek négyen. Sikerült azokat is nagy nehezen lekapkodni, erre betámad vagy 10 vadkan. Lőszer elfogyott úgyhogy nagyon nem érte meg lelőni a zsoldosokat. Következő küldetés, öld meg a zsoldosokat.
Azt hittem ugyan azok, de szerencsére nem. Jó hogy vettem 5.56 páncéltörő lőszert, mert kilométerekről leszedtem mind egy kupacba vele. Mikor épp bespawnolta a játék őket egy helyre, csak lőttem és mind meghalt. 
Öcsém. Komoly egy mod. Nem egy SGM, elég putri, de jól el lehet vele lenni.Na meg Kardán szakács, meg ilyenek. Kicsit idegen ennyire jellegzetes karaktereket ilyen mértékben átvariálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Asus Rog Strix 1000W Platinum / PCX Garancia 5 év / Asus gyártói 10 év
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- MCDODO T03 fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt hittem ugyan azok, de szerencsére nem. Jó hogy vettem 5.56 páncéltörő lőszert, mert kilométerekről leszedtem mind egy kupacba vele. Mikor épp bespawnolta a játék őket egy helyre, csak lőttem és mind meghalt. 
shield