- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthRevan
tag
A CD Galaxis minden ilyet áthárít a már említett support@cnghungary.hu-ra. Erre az email címre küldött első levelemre egy hétig nem válaszoltak, majd mikor a második levelemmel ezt problémásnak tartottam akkor annyit kaptam, hogy levelem továbbították a technikai részlegnek, és amint lesz válasz, azt nekem is továbbítják. Ennek már majdnem egy újabb hete.
Azért vagyok kiakadva, mert nem elég, hogy engem - mint tisztességes vásárlót - terhelnek ezzel az undorító DRM-mel, de arról sem tájékoztatnak a kézikönyvben vagy akárhol, hogyan lehetne az "elhasznált" aktivációt visszaszerezni (amiből ráadásul "kitudjahányvan"). Ezen felül a terméktámogatásuk ha nem piszkálom őket, akkor nem is válaszolnak vissza, de ami a legrosszabb, nem tudják a választ a kérdésemre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyaralás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest