Hirdetés
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ViZion
üzenetére
Menet közben folyt bele, de egy egész kancsónyi úgyhogy nem volt nehéz tönkremennie. Töltöttem fel a tartályt azt letörött a kancsónak a füle és ahogy leesett a gépház oldalára pont beleborult, mert a gép meg fekve volt.
Az az igazság fel akarom számolni és visszatérni léghűtésre, de annyira nem veszi senki a cuccokat hogy lehet érdemes akkor visszarakni, különben csak porosodik a polcon. Ezen filózok, de most úgy sincs pénzem, úgyhogy van idő gondolkodni.
Addig a procit s370 bordával hűtöm, meg fűztem bele még pár bordát, az el is van egész jól mert jól alulfeszelhető. A vidivel vagyok gondba azon a gyári hűtés bordája van és egy 12 centis venti fújja, de túlmelegszik úgyhogy játszani nem lehet vele csak netezni. Mer' ugye a gyári hűtése az nagy nyomású irányított ventivel megy jó bika hangon, a 12 centis levegőjének a fele meg elmegy a nagyvilágba. Kartonpapírból meg nincs kedvem dobozt csinálni köré.Néztem videót a Miseryről, egész jónak tűnik. Kár hogy angol. De azért majd jó lesz benne bóklászni, meg valamennyire így is tudom csinálni csak nem nagyon értem.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield