Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ViZion #17219 üzenetére
Menet közben folyt bele, de egy egész kancsónyi úgyhogy nem volt nehéz tönkremennie. Töltöttem fel a tartályt azt letörött a kancsónak a füle és ahogy leesett a gépház oldalára pont beleborult, mert a gép meg fekve volt.
Az az igazság fel akarom számolni és visszatérni léghűtésre, de annyira nem veszi senki a cuccokat hogy lehet érdemes akkor visszarakni, különben csak porosodik a polcon. Ezen filózok, de most úgy sincs pénzem, úgyhogy van idő gondolkodni.
Addig a procit s370 bordával hűtöm, meg fűztem bele még pár bordát, az el is van egész jól mert jól alulfeszelhető. A vidivel vagyok gondba azon a gyári hűtés bordája van és egy 12 centis venti fújja, de túlmelegszik úgyhogy játszani nem lehet vele csak netezni. Mer' ugye a gyári hűtése az nagy nyomású irányított ventivel megy jó bika hangon, a 12 centis levegőjének a fele meg elmegy a nagyvilágba. Kartonpapírból meg nincs kedvem dobozt csinálni köré.Néztem videót a Miseryről, egész jónak tűnik. Kár hogy angol. De azért majd jó lesz benne bóklászni, meg valamennyire így is tudom csinálni csak nem nagyon értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest