- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #16320 üzenetére
Hát most én sem tudnám megmondani hogy AK-103 vagy 113, úgyis tudjuk miről beszélünk. Én is megtartottam és már fejlesztettem is valamennyire. Van 4-5 fegyó amit kicsit fejlesztgetek mert nem tudom még melyik lesz a fontosabb.
Még egyszer elkezdtem a jantari pályát, kicsit változtattam a taktikán. Amint átértem, megbújtam egy bokorban és várakoztam. Egy idő után jöttek a zombik és neki estek az orrmányosoknak, én meg csak lapítottam. Az orrmányosokat kinyírták én meg a néhány megmaradt zombinak adtam a sörétesből.
Az volt az érdekes amikor lementem a tudós bunkerhez már csak 3 védő maradt és a főnök. A főnököt 2 zombi agyalta az meg csak nézett ki a fejéből, nekem kellett elcsendesíteni őket. Amikor bejött pár orrmányos és néhány kutya akkor csak menekültek előlük és csak elvétve lőttek rájuk. Végül is jól jártam mert az egyik zombinál megtaláltam az ajtó mellett álló két őr két nehéz géppuskáját (M60).
Van választék a fegyverek terén, még egyik mellett sem köteleztem el magam.Jantar földalatt'-it csinálom, hűű de rühelem az orrmányosokat!
Egy csomót kicsináltam belőlük, ekkor jött valami tűz lény...erre kifagyott a játék.
Mielőtt neki állok vissza veszem grafot.Érdekelne ki milyen fegyvereket használ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest