Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

Javaslatot kerek, hogy miket vigyek Pripjaty-ba...
    A Hajnal exo-t nem tudom megvenni meg jelenleg, mert a szemelyes adatok elvesztek...azaz 0-rol indultam, most kb 380-400 a hirnevem, es 540 kell.Amugy Kardan fel tudja teljesen fejleszteni ? (most visszaengedett Zatonba, kerdes hogy vissza tudok-e menni Janovba). Ha fel tudja az rendicsek.
    Masik kerdes, milyen fegyvereket erdemes vinni Pripjatyba ? A FAL nevu 20 toltenytaras fegyvert lehet majd Pripjatyban - ezentul a varosban - fejleszteni ? Picitt tobbet sebez mint a 7,62-es AKM-ek.
    A Hajnalos kuldetesek soran, amikor bemegyunk az alagutba, ram jott egy 5 fos Alfa csapat, mit ne mondjak, alig tudtam kinyirni oket, nos a lenyeg hogy ha jol emlekszem, az egyiknel volt egy fejlesztett Vintorez beepitett hangtompitos mesterlovesz fegyver. Az egesz hasznalhatonak tunik, sot van hozza vagy 400 loszerem (fekete+sarga jelzesu).Aztan van meg a rovid csovu ruszki mesterlovesz, ami az alapjatekban van, ahhoz is van vagy 250 toltenyem.Akkor van az a mesterlovesz, amelyet az egyik lovoldozo banditatol veszunk el, a 9,xx kaliberu, piros loszerrel.
    Aztan van az X(1)8 vagy mi, 100 loszeres karabely, remelem azt is lehet majd a varosban fejleszteni.
    Van a Barett is, de az legfeljebb nemely huzos kuldinel johet jol, esetleg az Alfasok ellen (neki van a legnagyobb sebzese a jatekban + a Gauss gondolom).Van rakatavetom is, vagy 5 raketaval, aztan 2 fele granatveto (feher + sarga granat).
    Valoszinuleg megtartom az MP5-t is, 40 loszer a tarban (fejlesztve), ugy tunt a legnagyobb tuzgyorsasaggal, kozleharcban panceltorovel gondolom egesz jo...
    Aztan van M60 golyoszoro, az hasznalhato fejlesztve ? Dogos sebzese van azt latom, es a tuzgyorsasaga sem rossz...

Nem bannam, ha valaki leirna, hogy mely fegyvereknek vette a legnagyobb hasznat a varosban...

Új hozzászólás Aktív témák