- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Garmin topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
hubai1979 #12653 üzenetére
Annyit pontosítanék rajta,hogy mikor először mész a mocsárba akkor még nem szabad bántani őket.A tempom elfoglalása után vissza kell menni Cordonba beszélni a technikussal az aknakereső ügyében.Amikor újra visszatérünk a mocsárba (aknakeresőhöz keresni cuccot) akkor már bánthatóak simán a banditák nem fog kilépni a játékból.Ezt éppen tegnap teszteltem nem volt semmi gond.A windows gond érdekes és ilyet én sem tapasztaltam soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Garmin topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Képregény topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest