- Milyen okostelefont vegyek?
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Aarpok #11251 üzenetére
A bugokkal is lehet jól taktikázni.
A másik lehetőség az ellenségek háborújának kihasználása. Volt több olyan esetem (az egyik a radarállomás mellett) amikor felfedeztek a mutánsok, de szerencsémre egy másik fajtából álló csoport is odaért. Egy sziklára felugorva vártam meg összecsapásuk végét, persze el is lehetett volna szaladni, de nem szerettem volna az arrafelé kódorgó vérszívók ölelő karjaiban találni magamat.
Másik helyszínen, a Jupiter melletti anomáliánál a zsoldosok egyik ott tanyázó csoportjának nagyobbik részét helyettem intézte el a lövöldözésektől bekattant felbőszült vérszívó, miközben a padka alatt meglapultam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nők, nőügyek (18+)
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Ingatlanos topic!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó ASUS ROG Strix B550-F alaplap (olvass!)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest