- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
A Rust egy sandbox túlélő játék, amelyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít. Olyan alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker. A játékban egy ősembert alakítunk az apokalipszis után, ahol egy ellenséges környezetben kell megállni a helyünket, ahol az éhséggel, a szomjjal, a hideggel és természetesen a többi játékossal is meg kell küzdenie rákényszerítve minket a folyamatos fejlődésre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evome
senior tag
válasz
Dyingsoul #260 üzenetére
Ez sehol sem újdonság az a baj
Pár hete tolom és volt már olyan is csak a mókáért szétrobbantották a házam... ők maguk mondták
Amit tudtak szétcsesztek amit lootoltak felépítették a ház mellett midnent megettek stb és elmentek tovább trollkodni... Ez a játék ilyen azt mondja valaki nem lő le engem és közelít akkor én lövök... egyetlen szabály ha meg tudod ölni öld meg időben -
EnDaN
tag
válasz
Dyingsoul #255 üzenetére
A szerver nem tud barátságtalan lenni
Az emberek olyanok amilyenek, ez nem PvE szerver.
"Kezdő" vagyok én is ott mert sok időm nem marad a játékra a szerver üzemeltetése mellett, mégis el tudok lenni nagyon jól és szép nagy házat összeraktunk már. Igaz kifosztották félig egyszer a wipe óta, de ez erről szól
-
Sqveeze
tag
válasz
Dyingsoul #255 üzenetére
Hiszek neked, de nekünk elég egy pár olyan ember aki szeretne nyugodtan játszani, fair air droppok, nem csaló adminok, stb... Majdnem minden szerverről ezt hallom, hogy ez megy. És most akarok csinálni javaslat beküldést, hogy tudjuk formálni a szerver-t a játékosok igényei alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- OLCSÓ MONITOROK
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged