-
Mobilarena
A Rust egy sandbox túlélő játék, amelyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít. Olyan alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker. A játékban egy ősembert alakítunk az apokalipszis után, ahol egy ellenséges környezetben kell megállni a helyünket, ahol az éhséggel, a szomjjal, a hideggel és természetesen a többi játékossal is meg kell küzdenie rákényszerítve minket a folyamatos fejlődésre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evome
senior tag
Tradelhető és eladható cuccok
http://playrust.com/devblog-30/
Na erre nem számítottam
-
Evome
senior tag
Hogy csinálják ezt a large storage bugot az emberek?
Nem az első szerver ahol este az ott hagyott 2x2-es fain házamban reggel arra ébredek hogy egy Large storage belóg a házba meg egy kicsike és a házon belül semmi cuccom sincs -
Evome
senior tag
Volt egy kedvenc BF4 videóm mikor a játék kijött
Ugyan itt fórumon készítette valaki a videót . a lényeg hogy sniperrel bazi nagy makkolást nyomott a heliben ülő adminnak a fejecskéjébe és 8 másodperc múlva "Kicked"Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ha csalni nem tudok tisztességesen akkor bérelek szervert
-
Evome
senior tag
válasz
Dyingsoul #260 üzenetére
Ez sehol sem újdonság az a baj
Pár hete tolom és volt már olyan is csak a mókáért szétrobbantották a házam... ők maguk mondták
Amit tudtak szétcsesztek amit lootoltak felépítették a ház mellett midnent megettek stb és elmentek tovább trollkodni... Ez a játék ilyen azt mondja valaki nem lő le engem és közelít akkor én lövök... egyetlen szabály ha meg tudod ölni öld meg időben -
Evome
senior tag
Hogyha nem lépek fel 2-3 napig akkor elkezdenek eltünni a cuccaim?
Mert 2. szomszédom háza kezd el részlegesen eltűnni annyira hogy tuti nem C4-volt -
Evome
senior tag
válasz
Ace owner #238 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=ZbT0ev5gE5E
Nem a témával foglalkozik de nagyon ott van
-
Evome
senior tag
igen, ennyire jó mapot még én sem találtam
A craftolt fegyverek mennyivel rosszabbak mint amik a repülő dropokból esnek?
Vagy amazok nem is onnan esnek?
Illetve honnan szerzek olyan kék szerszámos ládát? Mert sok olyan dolog van amit craftolni akarok és az kell hozzáÉs tudtok valami jó szervert amin aktívan vannak és nincs nagy pingje?
-
Evome
senior tag
Tud valaki mondani már alap dolgot ami kezdőnek jó tudni?
Pl ezt a szerszámos láda dolgot hol találok ?
Illetve hogy a fa épületeimet szét tudják verni? mindenhol fém ajtókat látok csak ezért kérdezem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Építő/felújító topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged