- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Akkor megosztanám én is tapasztalataimat.
Kb 6 órát raktam bele két karakterrel (necro és barbár). Nehezebb fokozaton toltam mindkettővel, barbár halt is több boss harcban. Necro erősebbnek tűnt ennyi idő alatt.
Grafika és hangok szerintem nagyon jól sikerültek. Zenére nem volt panaszom, nem tudom itt milyen elvárások jöhetnek szóba. Darkosnak is bőven darkos és különösképpen tetszett hogy D2 vonalat vitték tovább.
Skill fa nekem tetszett, mert látni egyben az egészet és külön oldalakra van szétdobálva. Ami nagy újdonság volt, az a többi játékos láthatósága városokban és nyílt tereken, dungeon-ban viszont már csak te vagy és játékostársaid. Coop-ban nehezebb a harc, szépen skálázódik a játék. Ez egy más jelleget ad a játéknak, meg lehet szokni, engem nem zavart. Akit zavar, az menjen vissza D1-el játszani. Már bocs.
Sztori küldivel és mellék küldikkel sem volt bajom, az eventek meg még dobnak rajta. Véresnek is elég véres, sőt helyenként már túlságosan is. Árát tekintve tartom magam a szokásos procedúrához: majd akcióban.
-
Raysen623
addikt
válasz
Viiktor1989 #13 üzenetére
Ők már múlt hétvégén elkezdték, most mindenkinek ki lehet próbálni mielőtt előrendelné
-
Raysen623
addikt
Köszönöm mindenkinek. Csapassuk...bár biztos lesz szerver leállás.
-
Raysen623
addikt
Úgy tudom péntek du. 17:00-tól indul a buli helyi idő szerint. Jól tudom? Van e esetleg előtöltés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest