- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tirpabeat
csendes tag
válasz
molnarpeter #21381 üzenetére
Nem tudok róla
Jövőhéten visszaviszem. Nem szenvedek vele tovább
Viszont akkor kellene egy kis segítség Firmware uprgradeben, mert teljesen kezdő vagyok ezen a részen. Egy Belkin N300 F9k1010v1-re kellene valami, meg egy részletes leírás, hogy mit hogyan.
-
tirpabeat
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Tp-link WR740N típusú routerem. Ha rákötöm a gépre, azonosítatlan hálózatot ír. Nincs internet, a webes beállításokat sem érem el. 192.168.0.1 volt az alapértelmezett. Reseteltem már sokszor a routert. Nem változott semmi. Már a google összes létező oldalát végig néztem, nem jutottam semmire. Az a megoldás, hogy az adapterbeállításokban beállítok egy ip-t és egy alapértelmezett átjárót és úgy próbálom meg elérni a webkezelőt, az nem működik. Valami a Dinamikus ipvel lehet,viszont nem tudok semmit állítani, mert nem érem el. Kb 1 hónapja vettem a routert, 2 hétig ment minden tökéletesen. Aztán rákötöttem az xbox 360-at és azóta semmi. A routeren 1-4 ig vannak lan portok. A 4-es világít annak ellenére , hogy lenne hozzá csatlakoztatva bármi is, ez jelent valamit?.
Van egy másik router itthon, egy Belkin , azzal működik minden, csak azzal az a probléma, hogy 3percenként eldobja a wifi jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest