- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
JustGamer
csendes tag
válasz
drpele #35400 üzenetére
Az előző is egy tp-link router (941ND),erről megy a hálózat délután óta, és se egy packet loss, dropp semmi. Míg az új AC1200-es routerrel 30percenként eldobja a jelet. Írták, a Diginetes topikba, hogy frissítsek frimwaret és az megoldja. Viszont a router szerint a legújabb van rajta, ilyenkor mi a teendő?
-
JustGamer
csendes tag
válasz
drpele #35393 üzenetére
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
A múlthét folyamán átálltunk diginet 1000re. Amihez kaptunk egy Huawei modem/routert(?). Abból pedig kábelen keresztül elér egy teljesen új, Tp-Link Ac1200hoz.
Kezdetben dinamikus ip-vel volt beállítva a router. Majd sorozatos disconnect után. 10-15percenként, levágta a KÁBELES netet. Telefonáltunk diginek, központilag átállították a Huaweit bridge mode-ba. Így jelenleg PPOPE kapcsolaton keresztül kapjuk az internetet. Viszont továbbra is megvan az a jelenség, hogy levágja az internetet, immáron 30-40percenként. Csak vezetékesen, a wifi végig működik. Kipróbáltam külön a huaweiről működtetni, ott is levágta a netet egyszer, (kb 1-1,5óra után),(a Digi szerint végig volt kapcsolat) a vezetékes netet. Az lenne a kérdésem, hogy a Tp-Link routeren belül mit kellene állítsak, hogy ez a probléma megszűnjön? Átlagban 28-48as pingem van, viszont mikor közeledik a kritikus 30-40perc akkor felmegy a ping 52-56ra, és először packet loss, majd teljesen disconnectet kapok. Pont annyit, hogy akár multiplayer játékokról levágjon, meg TS,Discordról is. Majd magától kb 30masodperc után visszajön minden. Router beállításokon belül, állítottam adress lease time-ot maxra, MTU size-ot 1492re, de teljesen tanácstalan vagyok. esetleg meg lehet törve a Digi felé optikai kábel? Vagy mi okozhatja ezt? (Még a dhcp ip-t is átállitottam, mivel a deafult gateway 192.168.0.1 és a dhcp kiosztás 192.168.0.100rol indult azt átraktam .101re hátha, de nem segített.A sebességgel semmi baj nincsen 800-900as letöltés és kb 100-120as feltöltés. Csak ez a véletlenszerű disconnect jelenik meg, és így élvezhetetlen.
A hard resetet is próbáltam már 2X
Bármilyen válasz és segítségért előre is köszi. -
Gyuree91
tag
válasz
drpele #35382 üzenetére
Hali!
iPhone X-en probaltam/hasznalom. Macbookot regen kapcsoltam be, mondom xbox one s vezetekkel sztem jo. Bnom is neha tapasztalta szinten iPhone 7.
Semmi nem tortent, eszkozcsere, villámcsapás, aramszunet stb. Semmi nem volt egyszercsak kihagy. Amugy a wifi kapcsolat nem szakad meg, csak nem tolt be semmit a net.
-
yanna
addikt
válasz
drpele #35379 üzenetére
Úgy értem, hogy olyan, mintha valami teszt lenne. Olyanok voltak, hogy pl. jött 1 "hívás" a 9000-es számról, 15-20 másodpercig csörög, aztán abbamarad. 5 perc múlva ismét csörget. 10-15 perc múlva csörög a 9001, majd abbahagyja, újabb 10-15 perc elteltével a 9002-es számot látom. Aztán 20-30 perc múlva a 9200-as szám, követi az előzőek szerint a 9201, 9202. Ez elment asszem 9603-ig néhány óra alatt.
Ezek akár belső telefonszámok is lehetnének, de nem azok. Amikor fölvettem néhányszor természetesen semmi nem történt, a telefon semmire nem reagált, vonalat sem tudott bontani, majd kb. 15 másodperc múlva beadta a foglalt jelet.
A szolgáltatóval beszéltem, azt mondta ezek nem hívások, azokat látnák, hanem az ip címet támadják. Volt egyébként akár telefonszámnak tűnő szám is, persze nem magyar, és kissé gyanús. pl. 4-5 db azonos számmal kezdődő.(44444xyzyx).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest