- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
CP111
aktív tag
Manuálban felvittem amit írtál. Ugyan úgy nem volt net.
Én vagyok olyan qurva "szerencsés" h.a műszaki dolgok olyanokat produkálnak amit még soha senkinél!
Win 10-el is most így jártam. 2 rendszergazda csak széttette a kezét h.fingja sincs. Aztán magam újrahúztam a gépet és jó lett minden. De épp ezt akartam elkerülni. -
bringasisti
őstag
Mint említettem teljesen amatőr vagyok. tp-link TL-MR100. Telekom mobil hálózata. Ha router nélkül használom a telefont akkor egy pálcika, de időnként eldobja azt is. Arra gondoltam mikor a routert vettem, hogy erős antennát ír. Gondoltam nem arra gondol a gyártó, hogy mennyi a szakító szilárdság. A készüléket most vettem, még nem volt időm Pesten kipróbálni, csak itt a hétvégi házban. Feszült vagyok es ideges
-
BB9000
senior tag
Ez azért lehet, mert a router adminisztrátora korlátozta, hogy honnan lehessen adminisztrálni a routert.
Kétféle korlátozást lehet tenni: az egyik a WiFi-n csatlakozó eszközök számára lehet letiltani az adminisztrálást.
A másik korlátozási opció, hogy csak egy megadott IP címről engedélyezett az adminisztrálása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Óvodások homokozója
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest