- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
sunavlys #22754 üzenetére
Szia sunavlys
Köszönöm hogy rám írtál a gondom megoldására.Idáig rendesen működöt a cuccos senki nem nyúlt hozzá rendeltetésnek megfelelően használtuk és használnánk is.
Most értem haza mert vettem a biztonság kedvéért 1-uj kábelt hogy hátha hibás a régi és a helyzet ugyanaz.
A kábelezés rendben van a számítógép ip-címe nem ütközik a laptop ip-címével,most ellenőriztem le.
A rutert áramtalanítottam szétszedtem hátha valamelyik alkatrész tönkrement,átmértem mindet multiméterrel de hibát nem találtam.
A ruter külső-tápját saját magában terhelés alatt mértem meg ami 9-voltos és 800-miliamperes,de 1óra folyamatos leterhelést is simán bírta,tehát a táppal nem lehet probléma.
A tápot rádugtam a szétszedet ruterre és oszcilloszkóppal vizsgáltam de hibát nem találtam alkatrészek melegedése normális 20-celziusz fokon működnek.
Teljesen tanácstalan vagyok mit tegyek"KUKÁBA"dobjam mert a ruter még csak 6-hónapos és még 6-hónap garancia van még rá.
-
sunavlys
senior tag
válasz
sunavlys #22623 üzenetére
Ó én b@lf@sz ...
Az volt a baj, hogy a "t-online.hu" helyett "t.online.hu"-t gépeltem be, de többször is: legalább két-háromszor.
Elnézést, hogy túráztattalak benneteket.
Most már megy a net, kábelen és wifin is, viszont okostelefonon (android) nem megy.
Látja a telefon a routert, a jelszót bekéri, elfogadja, csatlakozik, de semmilyen hálózati alkalmazás (opera stb) nem megy. Az opera wifi használata engedélyezve.Remélem a Rom meg a wifi csip jó, mert szeptember elején még ezt a romot "bővítgettem" alkalmazásokkal wifin.
Mi kellene tennem? Kösz.
-
válasz
sunavlys #22620 üzenetére
Milyen verziós a modem? Kék-szürke B3/C3 vagy fekete T1E?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest