- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
ADSL2 modem+router
[link]én a vezetékes TP-Linket a Tvnet féle ADSL3G-hez vettem ami 8/0,5 megás net volt és nem volt vele semmi gond (most 20/20-as digis lanon megy flottul)
amúgy a hwsw-n van egy tp-link fórum és ír oda olyan is aki tp-linkből épít hálózatokat..60000-ből ciscoból ez 600000 lenne
volt aki kirakta a hidegbe a routert és ment utána is a tp-link
[link] -
bnss
veterán
Tp-Linkeket szoksá "Cisco klónoknak" nevezni, ez a név már valamit jelent. Ha ADSL-ed van, akkor szóba jöhet modemmel felvértezett router, de az árban ennek a kategóriának legalább kétszerese. Az 54 és a 108Mbit is elméleti maximum, ezt nem lehet elérni. Nézz meg néhány PH! tesztet, tanulságos.
-
bnss
veterán
Fw frissítés sem segített, az újabb fw-ben legalább MTU-t lehet már állítani, de azzal sem sikerült emgoldani a problémát, mert nem az óriási forgalommal volt a gond (levelezés, böngészés és a helyi hálón fájl és nyomtató megosztás). Vidd vissza, ha lehet beszámítós módszerrel cseréljék ki.
Router kalauz - itt találsz routereket, a lista a felhasználói tapasztalatok alapján bővül.
-
BGI
tag
-
bnss
veterán
Elkeserítő választ fogsz kapni, amit routernek vettél nem az, egy kalap... Amikor melóhelyre kerültem, ott is ilyet használtak, két hét után olyan messzire dobtam, amennyire csak lehet. Volt, hogy egy nap 15 percenként elhalálozott, pedig semmi P2P nem ment, de volt, hogy egy hétig ment.
-
BGI
tag
szia,
nekem D-Link Di524 router és Latitude 510 noti között volt ugyanez a bajom. Mindegy volt, hogy titkosítás van-e vagy nincs, szinte folyamatosan megszakadt a kapcsolat. Frissítettem WLAN kártya szoftvert (ami gondolom driver-t is frissített), aminek eredményére kőstabil lett a két eszköz közötti kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Home server / házi szerver építése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- Minden, ami Unreal Engine
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ÚJ! Sony ZV-1F
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest