- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Atlantisz48 #25597 üzenetére
Üdv!Segítséget szeretnék kérni egy illetve több probléma megoldásában.
Adott egy D-Link DMC-704 Router vagy talán modem, igazából nem tudom mert a TV telefon internet erről megy. De sajnos amikor Wifi-vel erről internetezek akkor változó időközönként azt írja a Wifi-re hogy "korlátozott hozzáférés" és ekkor egy kis időre elmegy az internet, és nincs mit tenni várni kell, hogy megint legyen. Ezt miért csinálja? Lehet azért mert olyan zajos a környék a Wifi-k miatt?
A másik dolog meg az, hogy erre a D-Link -re rá van kötve egy Asus RT-N66U Tomatoval Switch módban.
És valamiért nem tudok rácsatlakozni a Wifijére. A jelszót biztosan jól írtam be, már azt is megpróbáltam, hogy beléptem a webes felületre, és ott ki/be kapcsoltam a 2,4Ghz-s Wifit. De most sem enged. Bezzeg a Wifi LED a routeren jó gyorsan világít....érdekes. Amikor megpróbálok rácsatlakozni azt írja, hogy nincsen kapcsolat.
Ebben szeretnék segítséget kérni.Üdv:
ZoliMegjavult, bár nem tudom, hogy, de működik.
-
válasz
Atlantisz48 #19114 üzenetére
Ezt neked kell tudni!
-
válasz
Atlantisz48 #18921 üzenetére
Pedig ASUS-ról a D-LINK-re simán mennie kellene, csak fordítva nem, mert ahhoz kellene egyrészt port forward az ASUS-on, másrészt egy route szabály a D-LINK-en! Pingre sem válaszol a célgép?
-
válasz
Atlantisz48 #18921 üzenetére
Látom bonyolítod az életed!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest