- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
gzbotii #9523 üzenetére
Bár kétségtelen, hogy kisebb rá az esély, de az új is bedögölhet, ez mindig benne van pakliban! Ha annyira nagyon létfontosságú és nélkülözhetetlen a router, akkor vegyél tartalékba valami olcsó darabot a hardverapro-n, vagy tp-link-et már újonnan is kapsz 5k alatt, és akkor nem kell paráznod, hogy router nélkül maradsz! Nekem is van otthon vagy négy routerem...
-
-
válasz
gzbotii #9519 üzenetére
Szia!
Ezt nehéz, sőt lehetetlen előre megmondani! Leginkább a kondik kiszáradása szokta jelenteni ezek végét, ami előfordulhat a routeren belül is, de akár a tápban is. Szerintem átlagosan 3-5 év után mindenképpen lehet rá számítani, de ha gyengébb minőségű alkatrész van benne, vagy túl meleg helyen (ablakban, fűtőtest mellett) üzemel, akkor ez előbb is bekövetkezhet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Netfone
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos autók - motorok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest