- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
liqquid #8115 üzenetére
Én a BT-VPN verziót javaslom, ez a lehető legösszetettebb olyan változat, ami még elfér a routered flash memóriájában. Amúgy az ott lévő builds.png file-ban megtalálod a különböző verziók közti különbségeket. Miután feltetted, javaslok egy Hard Reset-et, mert azért ennek biztosan más beállításai vannak, mint az általad használt verziónak.
-
-
válasz
liqquid #8104 üzenetére
Az lehet, de nem ennyire... Nincs bekapcsolva a QoS? Abban esetleg lehet valami idétlen szabály, ami befolyásolja. Ha be van, akkor kapcsold ki, legalább egy teszt erejéig... Vissza irányba is ugyanilyen lassú a két eszköz között?
szerk.:
Én meg csak írok, és utána olvasok tovább. Látom közben már megoldódott!Amúgy a Shibby féle Tomato is megy a WNR3500L-en, és szerintem jóval összetettebb fw. Ráadásul ugyanúgy benne van Toastman munkája is!
-
-
jozsi252
veterán
válasz
liqquid #7982 üzenetére
Ez hülyeség... nekem is olyan van megvan osztva 2 gép és hibátlanul működik, a lényeg hogy nem 2-3k-ért kell routert venni, lehet savazni ezmiatt de akkoris olcsó húsnak...
Legalább egy 941es vagy 1043 ast érdemes venni. Amúgy van TP-Linknek telefonos elérhetősége hívd fel őket hambk hátha tudnak segíteni.
-
válasz
liqquid #7938 üzenetére
Mondtam én, hogy ez nem router probléma lesz...
A DD-WRT most éppen a DynDNS-t nem frissíti, amivel már több verzió óta vannak gondok, aztán a webes felületen is akadnak hibák, például a statikus DHCP-nél a kliensek hozzáadásakor, de az utolsó buildet például úgy ahogy volt visszavonták, és letörölték minden szerverükről. Bizonyára nem valami apróság miatt...
Scannerrel nincsenek tapasztalataim, de a leírások működnek nálad is. A két router csak a RAM és a flash memória méretében különbözik egymástól. Nem tudom, hogy a nyomtatód gyári programja képes-e IP + porton használni a scannert, vagy csak és kizárólag USB-n...
-
válasz
liqquid #7936 üzenetére
Az igaz, hogy nekem jól működik, de azt hozzáteszem, hogy én sosem foglalkoztam ilyen állapotinfó dolgokkal! Kimegy a nyomtatás és kész, nekem ennyi elég!
DD-WRT-t én special nem szeretem, mert elég sok benne a bug (hiba). Tomato-ból van többféle verzió is, nyilván az is jó amit feltettél, de van olyan is, amiben benne van már a Torrent kliens is. Ez a Victek Mod lenne, és amelyik neked ebből jó, az a Tomato RAF 1.28.8950.
Magyar nyelvű leírást nem tudok a témában...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Futás, futópályák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Bittorrent topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest