- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pttypang #36177 üzenetére
Mikor én megvettem az enyémet (ac57u), két napig kínlódtam hasonló problémával, mire kiderült, hogy az egyik telefon okozza (egy Huawei), kellett rajta csinálni egy hálózati beállítások visszaállítását. Azóta jól működik. Ez a része...
A beépített dlna szerver egy nagy határ gané. Rákötöttem egy vinyót vagy 200 filmmel, zenével és képekkel, és fél nap után fájlrendszer hibával ledobja a lemezt és néha lefagy a router is. Ntfs és ext3-ra formázott vinyóval is csinálja, úgyhogy letiltottam a dlna szervert, anélkül 3 napja stabilan fut (a samba és torrent kliens). Neked nincs usb rákötve?
Töröld a hálózatot az összes wifis eszközről, és add újra hozzá, ha nem segít, próbáld meg a visszaállítást (csak a hálózati beállításokat, nem az egész telefont!), el fogja felejteni a mentett wifi hálózatokat és a párosított Bluetooth-os eszközöket, de valószínű segíteni fog. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest