- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BGI
tag
válasz
zsooteee #2700 üzenetére
A megoldás ebben az esetben könnyűnek igérkezik... MAC cím klónozás jó eséllyel gyógyír lehet a problémádra (hiszen a router előtti időben a szolgálatatód a PC-ben lévő hálózati kártya MAC címe alapján azonosított, viszont hogy bekerült a router az ISP és PC közzé, az ISP a router MAC címét látja - ami nincsen nála regisztrálva).
A MAC cím klónozás azt jelenti, hogy a PC regisztrált MAC címét klónozza a router-ben, így az ISP úgy látja a router-t mintha az a PC lenne.A router admin felületén (192.168.0.1) menj a Home fülön a WAN részre. Itt van a Clone MAC Address gomb. Erre kellene rákattintani, és ha jól gondolom megoldódik a problémád. Remélem
Szerk: és állíts Dynamic IP Address-t (Static IP-is lehet, de akkor azt neked manuálisan kell beállítani, ha kaptál ilyen infót az ISP-től).
Szólj ha sikerült így. Ha nem, akkor majd meglátjuk...
-
BGI
tag
válasz
zsooteee #2695 üzenetére
Úgy gondolom, most mi két különböző pass-ról beszélünk.
Amire te gondolhatsz, szerintem a router Wifi titkosított hálózatához történő csatlakozás. - így van?
Amire én gondolok, az a szolgálatódtól kapott user+pass. Ezt kell beírni a router-ben a PPPoE kapcsolódási módnál.
DSL esetében nem szükséges a MAC cím klónozás, az csak kábeles netnél szokás (így azonosít a szolgálató).
Remélem többet segíthettem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest