- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
crashbandi #4507 üzenetére
azért kérdeztem korábban az ellenoldali wifi modul típusát, mert a 80 megabit/sec sebesség wifi hálózaton történő átvitele már nem olyan egyszerű, nem minden n szabványos eszköz képes rá! lehet, hogy a jelenlegi párosítással, még tiszta környezetben sem menne át több, és 6x megabit/sec körül van a vége!
adott környezetben meg pláne jó eredmény a jelenlegi sebeség! -
válasz
crashbandi #4504 üzenetére
wifi ellenoldal pontos típusa?
-
club1
veterán
válasz
crashbandi #4504 üzenetére
Ezeken kívül még rengeteg tényező van. Pl. az adatátvitel titkosítása (WEP, WPA/2), a hatókörön belül lévő egyéb bekapcsolt WLAN eszközök, és a különböző interferenciák (telefonálj pl. a router és a WLAN adapter között 0.9 v. 2.1 GHz-en, miközben a WLAN egész más frekin dolgozik).
-
club1
veterán
válasz
crashbandi #4501 üzenetére
Ez teljesen logikus, egy rakás ok miatt WLAN-on keresztül soha nem fogsz annyit mérni, mint kábelen.
-
FixY67
senior tag
válasz
crashbandi #4499 üzenetére
Lehetőleg azonos szerverrel tesztelj! A netmeter.eu nekem úgy tűnik, hülyeséget mutat. Nem csak nálad.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
crashbandi #4389 üzenetére
Hogy működik ez? Nem vagyok nagy szaki... Router beállításainál kell? Vmi ip cím ugyebár.
-
válasz
crashbandi #4386 üzenetére
Köszönöm! Még várok vele egy kicsit két okból:
1.: Még béta állapotban van a WRT320N-hez használható build
2.: egyelőre nem találtam semmi problémát az eredetiben... Ha rászabadulnék egy DD-WRT-re, akkor lehet megszoknám a jót, de addig is marad az eredeti! -
róland
veterán
válasz
crashbandi #4333 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Közben én is rátaláltam erre az oldalra.
Nem firmware kell, hanem a dobozba csomagolt eredeti CD-ről készült képfájl.
-
Strangerpro
tag
válasz
crashbandi #4315 üzenetére
Hello
WEP-el van lezarva, sima alap ip cimek, lapin 1 el tobb , atjaro router ip cime stb.... semmi bonyolitas. Debiannal siman tudom hasznalni ott nincs sz*r*kodas
-
FixY67
senior tag
válasz
crashbandi #4315 üzenetére
Csak tipp: a routeren esetleg nem WPA-PSK lett beállítva, hanem valami enterprise-os dolog.
(nekem az openwrt-s routerem működött egy darabig úgy, hogy futott rajta egy Radius szerver és a gépeket nem jelszóval azonosította, hanem kulcsokkal - gondolom, valami hasonló problémája lehet neki is) -
sipi83
aktív tag
válasz
crashbandi #4221 üzenetére
A héten megnézem havernál is a routert. Ha nála sem jön a rendes sebesség, akkor vissza gariban. Ha nála jó, akkor szerzek egy másik próba modemet és megpróbálom azzal.
Még mindig inkább a modemre gyanakszom:
1. Nagyon rossz híre van!
2. Eddig is voltak megmagyarázhatatlan net szakadások nálam.
Olvasgattam itt a PH!-n hogy lehet hörcsögölni a modemmel, de nincs kedvem szenvedni vele inkább csere egy normálisra, ha egyáltalán az lesz a baj!
Addig is köszönöm a válaszokat! -
S0m30n3
aktív tag
válasz
crashbandi #4193 üzenetére
Ja annyi még lemaradt, hogy a part number: 752.8869 és egyáltalán nem találok hozzá semmit sem neten.
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
crashbandi #4193 üzenetére
Köszönöm a választ. Még annyi lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom megcsinálni a frissítést, honnan tölthetem le esetleg, mert neten nem találom sehol sem, még smc oldalán sem, igaz lehet, csak rosszul keresem.
-
KicsiUbul
őstag
válasz
crashbandi #4183 üzenetére
lolchief70 milyen oprendszer fut a gépeken?
Az egy hálózat ugye egy munkacsoport akart lenni?
-
tv123
csendes tag
válasz
crashbandi #4136 üzenetére
asztali gépről, bár a noti be volt kapcsolva
-
t-bali3
senior tag
válasz
crashbandi #4116 üzenetére
Szia!
Sikerült megoldani a problémát.
A legfrissebb driver van a notin ezért nem is tudtam, hogy mi legyen... A megoldás az lett, hogy letiltottam a n-es szabványt az Aceren, így csak g-vel jól megyviszont sokkal rosszabb a vétele a HP-nál (33-45% a 66-75%-al szemben)
-
zsola71
csendes tag
válasz
crashbandi #4096 üzenetére
köszi a tanácsod megpróbálom.
-
betyár63
csendes tag
válasz
crashbandi #4097 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! A firmware frissítés már megvolt ezelőtt, nem az volt a gond!
Viszont a linken amit adtál, van egy magyar leírás a beállításokról, ami alapján beállítottam a
kütyüt, és láss csodát,MŰKÖDIK !!
Még egyszer köszönöm a segítséget neked, és mindenki másnak is! -
Bulitt
addikt
válasz
crashbandi #4103 üzenetére
Ez van, de nem csinálja meg
Amikor vált a szolgáltató ip-ét akkor megáll a router
kb 12 óránként
-
FixY67
senior tag
válasz
crashbandi #4098 üzenetére
Khm... A PSK az a PreShared Key rövidítése, kevés köze van az általad említett AES-hez!
Amire gondolhattál, az a TKIP lehet.szerk: megjegyzem, én épp az ellenkezőjét tapasztalom. Régebbi eszközök vagy egyáltalán nem boldogulnak a WPA2-vel vagy csak WPA2/TKIP párosítással.
-
válasz
crashbandi #4098 üzenetére
általában a tp-link termékekre az a jellemző, hogy megfelelő környezetben úgy működnek, ahogyan kell! esetedben inkáb szoftveres probléma lehetett - mondjuk oprendszer szinten.
mellesleg wpa-psk/wpa2-psk funkciók adottak, és mind a kettőn belül választható tkip és aes titkosítás! -
KicsiUbul
őstag
válasz
crashbandi #4083 üzenetére
Elvileg nem kellene, neki portot nyitni 443 ason megy ki, bejövő portot nem igényel. Ki kellene azért próbálni a router tűzfal kikapcsolásával.
-
heno68
tag
válasz
crashbandi #2609 üzenetére
Szia
Nekem is volt problémám TP link routerrel, főleg a Wireless security - vel kapcsolatban... És azon a gyári firmware volt... De sztem akkor te rakd vissza rá az eredetit, persze, csak akkor, ha azzal tökéletes... Sztem valami hibás a frissítésen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest