- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr.bubo
őstag
Lehet. A v4, v6-hoz való fw-nél a 080519-s fw-nél szóvan PPPoE és dial up probléma javitására. ha neked v4 vagy v6-s a routered, akkor tedd fel rá, de már a 081021-s fw-t. elöször a 081021 translate-t és utána sima 081021-t. (amit letöltesz zip fájl-t abban van van benne mindkettő)
-
Bulitt
addikt
Azt kifelejtettem, hogy a manuális átjáró megadásakor, a router vezérlőjét elérem.
Jelenleg úgy sikerült megoldanom, hogy mindent manuálisan írtam be, és direkt kapcsolásból kiolvastam a DNS címet. Így működik minden rendesen.
De az igazat megvallva nem szeretnék ezzel állandóan szórakozni, ha valami történik. Elég nekem másik 200 gépnél
-
dr.bubo
őstag
Akkor, ahogy irtam, meg kell nézni router nélkül, hogy akkor is szakad. Ha igen akkor lehet, hogy a modemed nem jó ill. a szolgáltatónál lehet gond.
Ha routernélkül jó, akkor esetleg routet fw frissitése, alaplap hálókártya driver frissitése, A router és gép közötti kábel cseréje segithet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Képregény topik
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest