- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
-
válasz
KicsiUbul #4565 üzenetére
Köszi a linket,de ezt néztem énis,nekem nem utorrentel van gondom hanem cod-al
igy milyen portot adjak neki?azt nem tudom megnézni,,,lehet hülyeséget írok akkor elöre is bocs
Meg a másik hátha erre tudja valaki a választ.Hogy a speedtouch helyett raktam egy sima d-linkes modemet,meg egy netgear routert,és azzal jó is minden,de viszont szakadozik a net azzal lehet valamit csinálni?A speedtouch-al azzal nem szakadozik,de viszont nem jó az upnp,hiába engedélyezem,az utorrent az megy de nem tudnak rám csatlakozni,ha játszani szeretnék.Köszi
-
Brasco86
csendes tag
válasz
KicsiUbul #4432 üzenetére
megnyomtam az alján a reset-et. ÚJraindult a router... de minden beállítás jelszó meg minden benne maradt, a default smcadmin kezelőfelület jelszó se állt vissza, hanem maradt a megváltoztatott......
vagy nem elég addig benyomni a RESET gombot míg újraindul? Másként kell resetleni?
-
roti86
őstag
válasz
KicsiUbul #4310 üzenetére
Hát megpróbáltam, a legújabb driver volt fent, most felraktam a régebbit, de a probléma ugyanaz.. amúgy leginkább azoknál az oldalaknál jelentkezik leginkább a probléma, ahol sok kis képet kell egymás után betöltenie pl. hasznaltauto.hu vagy múltkor msn smile-okat kerestem és a közbe is megszakadt (amikor a smileokat töltötte be egymás mellé)
Előfordul olyan is, hogy a t. kliensben a letöltés folytatódik, de a böngészés megszakad, érdekes....
-
lolchief70
aktív tag
válasz
KicsiUbul #4184 üzenetére
Szia!
WXP sp3 van fent. Azóta javult a helyzet, de caak részben.
Egy munkacsoport van PC-ről tudok mindent csinálni, másolni látom a WD LIVE-ot és a sajátgépet is, de a Live továbbra se látja a PC-t.
Miért kért jelszót ha teljes elérést adtam meg a PC-n és nincs Rendzsergazda jelszó?
Azóta már jelszót sem kér, mert nincs megjeleníthető hálózati meghajtó a WD Live-on.
Valami ötlet?Üdv
-
kapuc
csendes tag
válasz
KicsiUbul #4118 üzenetére
Jó. Beállítottam, ahogy kérted, 1 *** torrent futott utorrentben és mi alatt töltötte háromszor szakadt ez a ****.
Szó, ez a max kapcsolatok 100 nem ér kalap *** se, bár ezzel tisztában voltam eddig is.
Ha nem fut a torrent akkor is leszakad. Szó a torrentet zárjuk ki.Legközelebb moderált magad, ha kérhetlek.
[ Módosította: Cathfaern ]
-
atesss
addikt
válasz
KicsiUbul #4120 üzenetére
Na hát akkor nem is olyan rossz router ez.
Mondjuk már nem mai darab. Mikor jelent meg kb., nemtudod ?Hát a laptopok wifijével eddig nem volt gond.
Az egyik kb. 2-2,5 éves, de a másik egy 3 hónapos Sony, és azon karácsony után én telepítettem újra a Vista-t. Csak akkor már jópár órája vártak, hogy menjen a délelőtt bekötött net, úgyhogy az ügyes T-Kábel-esek miatt akkor még nem derült ki ez a hiba.
Bár ilyen sebességre szerintem nem nagyon volt használva. Luxemburgban voltak kint, ott ADSL-ük volt, igazából nem tudom milyen sebesség, de szerintem biztos 8Mbit legalább. És asszem ADSL 2, az biztos, hogy IPTV csatlakozás van a modem + wifi router kombón, amit onnan hoztak haza (szolgáltató adta).
Majd esetleg ezt is meg kéne nézni pontosan mire is jó, akár nem-e használható itthon valamelyik szolgáltatónál IP-TV-re is, mert akkor jobb áron el lehetne adni.
Bár most sem úgy szakad, hogy erős használat közben, hanem csak szolid netezés, vagy akár csak MSN közben is.FW frissítés jó ötlet, remélem meg tudja csinálni unokatesóm, de mondjuk nem hinném hogy gond lenne, most a reset után is már magától be tudta állítani amit kellett.
-
kapuc
csendes tag
válasz
KicsiUbul #4108 üzenetére
http://www.imageserve.info/img_store/2010/01/05/d/d0639899a0fa0abc70f62eaf16a12c58.jpg,
http://www.imageserve.info/img_store/2010/01/05/e/e704738b3ef84f3c0dde291d8b83ba06.jpgDe egyébként kb. ez tökmindegy, mert a linksys-nek amit most használok semmi baja ezzel.
Csak ez ugye nem tudja az 50Mbitet lefele.
Most látom, hogy nem is 30 hanem 50. De tökmindegy mert 30nál kb. sosem több. -
-
Kismonos
csendes tag
válasz
KicsiUbul #4073 üzenetére
Őő, villog az ETH alatti 100 m, ami szimplán égni szokott, dsl led am sem világít, de emléxem, amig nem volt routerünk, vagy kicsit utána, még világított. őő, router menüjében azt írja h ppoe disconnected és hináyzik pár adat. De majd tudok másolni security vagy system logot.
-
kelly7
aktív tag
válasz
KicsiUbul #4022 üzenetére
Sikerült megoldanom már működik,viszont nem biztonságosnak írja.Abban kérnék segítséget,hogy hogy kell titkosítani?Próbáltam a gyári könyve alapján beállítani,de ha lementem a beállításokat akkor kiírja hogy minden rendben,de viszont ha visszalépek arra a menüpontra,akkor minden beállítás eltünik!
-
herrober
tag
válasz
KicsiUbul #3660 üzenetére
Na, csoda történt!!! Persze nem..
Visszaírtam a wifi-s gép mac címét a clone mac adress menübe, és most egyből felment a netre, és a madzagoson is van net.
Lehet, nem kelett volna clónozni a mac címet (a madzagos gépét) ?
Na mind1, most megy! Köszi a segítséget azért!!! -
herrober
tag
válasz
KicsiUbul #3640 üzenetére
ÓÓ yeee
Igen, a win kezeli a wifi-t, drááájver is lett felrakva hozzá - elvileg a vistának alapból is kezelni kéne - gondolom.
Amit írtál ki fogom próbálni, lehet csak holnap, ma még nyomnom kell egy kis F1-et
És jaja, a madzagoson van net, ott sosincsenek parajelenségek.
Próbáltam kipipálni a ipv6 -ot is, halottam hogy lehet segít, de nem.
Szerintem a win lehet a fos, mert a szakadás után a wifis gép simán felmegy valamelyik kedves szomszéd wifi-jére.
Agyaljunk, mi lehet... -
CHIPman
nagyúr
válasz
KicsiUbul #3636 üzenetére
Egyelőre igen. Bár az nem lenen hátrány, hogy úgy kérhetnék új IP-t, hogy a megbízható routert nem bántom(ergo a másik gépen van net), viszont a wifis kap egy új IP-t. Ezt régebben egy connect-disconnecttel elértem, de ez esetben csak a 7004VBR-en tudom ezt végrehajtani, amin kéne, hogy menjen a net, mivel nem igazán férek hozzá ha esetleg valami balul sül el, és ki kell húzni, vagy resetelni kell.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
KicsiUbul #3629 üzenetére
Működik.
A pingelés nem sikerült és a tracert sem, de kikapcsoltam az upnp nevű valamit, amit előzőleg bekapcsoltam, és megy.Bár sajna a 7004VBR menüjébe tudok belépni, pedig néha jó lenne új IP-t kérni a 14-G2-ről a letöltőoldalak miatt. A másik módszerrel ez működik? Sikerülni fog már az is?
Köszi. -
CHIPman
nagyúr
-
-
bAtt001
addikt
válasz
KicsiUbul #3443 üzenetére
Win 7 van a gépemen. Ezt a módszert is próbáltam már de nem vezetett sikerhez vagy csak nem tudok róla.
Ha így beállítom a címet akkor az normális hogy utorrentben port átirányítás teszt kiírja nekem, hogy Checking port 23248 on 195.56.212.181... Port 23248 does not appear to be openMert elvileg azért írtam be magamnak ip címet hogy azt tesztelje.
-
Prego
senior tag
válasz
KicsiUbul #3380 üzenetére
én úgy gondoltam hogy ez ilyen bináris, vagy csatlakozik, vagy nem. De hogy csatlakozik, mégse megy a cucc ...
Amúgy pontosított a srác: a 15/2 es netemből el tudott érni 2/2-t (csak ő volt a routeren), viszont rengeteg csomag volt hibás. Netezni még elmegy a dolog, játék közben viszont levágta a szerver. -
Lalika85
csendes tag
válasz
KicsiUbul #3365 üzenetére
Köszönöm az infókat.
arra gondoltam hogy a 4db kábeles ha rávan dugva akkor még kábel nélküli is csatlkaozhat-e rá. És ha igen mennyi?
Ezen a Di- 524-en is lehet állítani valamit csatornánként?
(a bérlőnknek ingyen van a net és van amikor az egészet lefoglalja,ezért lenne egy kis megszorítás neki.) -
-
nyne99
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest