Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
válasz
donjohnson #41961 üzenetére
Ez egy Telekomtól vásárolt Xiaomi 5G CPE Pro. Szomszéd részéről a hekkelés több szempontból kizárt. Reset lesz a következő lépés, ha még egyszer jelentkezik a dolog. Nem tudom hogy beüzemeléskor volt-e reset, illett volna kb.
-
válasz
donjohnson #6652 üzenetére
Akkor nem tudok mit mondani rá... Esetleg még azt tudom tanácsolni, hogy RESET-eld a routert, mert gyári állapotban egész biztosan nincs benne ilyesféle tiltás. Más ötletem sajnos nincs.
-
válasz
donjohnson #6649 üzenetére
Ja igen, sorry, az elején pedig írtad is... Csak rákerestem erre a "use user discovered dns server only" kifejezésre, és itt D-LINK-eket emlegetnek az első találatokban... Na de ez mindegy is, tehát a kérdésre visszatérve, valamiféle kliens szűrésed nincs bekapcsolva a routerben?
Mert ez itt nagyon úgy tűnik, hogy a kapcsolattal minden rendben, csak a WiFI klienseket a router nem engedi ki az internetre...
szerk.:
Ez nem tűzfal gond! -
válasz
donjohnson #6647 üzenetére
Ezek szerint D-LINK routerről beszélünk...?!
De egyébként nem erre gondoltam, hanem a géped IP beállításában található DNS konfigra.
szerk.:
De, ha az IP alapú linkkel sem jön be, akkor ott más baj van... Nem lehet, hogy a WiFi klensek le vannak tiltva az internetről? -
válasz
donjohnson #6644 üzenetére
Akár még jó jel is lehet... Ha EZ is bejön, akkor a DNS szerverrel van baj. Vagy be van állítva fix DNS címed a gépen, ami nem működik, vagy ki van kapcsolva az automatikus DNS kérés.
-
dr.bubo
őstag
válasz
donjohnson #6642 üzenetére
A wfis gépen az automatikus ip kérés mellett a dns kérése is automatikusra van állítva?
-
válasz
donjohnson #6642 üzenetére
Szia!
A router webadmin felületét eléred WiFi-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest