- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViSAS
senior tag
válasz
Intruder2k5 #29503 üzenetére
DIGINet 100: 100Mbit/sec le; 50Mbit/sec fel. Ahogy elnézem a router CPU-ja 70%-on van maximum, amennyiben egyszerre le és fel töltök maximum sebességgel.
Tehát ezek szerint a NAT letiltásával nem lesz gond. Bár a hetente 10-15 mp.-re történő kapcsolat bontás továbbra is zavaró. -
ViSAS
senior tag
válasz
Intruder2k5 #29501 üzenetére
Köszönöm szépen! Közben jártam még egy kört a teljes admin felületen és most felfigyeltem egy érdekes beállításra (NAT gyorsítás) ami engedélyezve volt, de a leírása miatt letiltottam...és volálá, frissült a routeren a rendszeridő.
Származhat a NAT gyorstás letiltásából hátrányom? A CPU kb. 3-5-8%-on van ~800 futó torrent mellett, ahogy előtte is. -
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5 #29494 üzenetére
Ezt találtam. Működhet? Az én problémámra kínál megoldást?
-
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5 #29494 üzenetére
Igen, már felvettem vele a kapcsolatot és ő is soros portot javasolt elsőkörben
Aztán mondta hogy talán még openwrt lehet megoldás, de mint utólag kiderült nem oldja meg. Szóval találtam ezzel kapcsolatban egy hozzászólást. Tök jó is lenne, de a képek már nem jönnek be. Van ehhez a bütyköléshez valahol kép vagy videó anyag?
(#29494) Intruder2k5 Mi lenne ha tényleg hazavágnám a francba az egészet? Két napja vettem, garancia még bőven van rá.
-
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5 #29492 üzenetére
De akkor nem kéne lezárni az eu fw-t is, hogy véletlenül se tudjon a hülye vevő más régióba szánt fw-t rápakolni? Amúgy a legviccesebb az egészben, hogy a gyártó sem tud/nem akar ebben segíteni.
És akkor nincs más megoldás, mint a fizikailag mókolás? -
válasz
Intruder2k5 #29490 üzenetére
Ez már komolyan megcsinálták??? Azt hittem, hogy csak terv volt és gyorsan el is lett felejtve a tiltakozások miatt.
-
Demizson92
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #29436 üzenetére
Tehat valoszinuleg UPC problema volt ismet?
-
Demizson92
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #29434 üzenetére
Vegso elkeseredesemben ujrainditottam a modemet es minden rendbe jott... Ez most mi?!
-
Demizson92
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #29432 üzenetére
Sajnos továbbra is 3 megát...
-
Demizson92
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #29430 üzenetére
-
Demizson92
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #29428 üzenetére
-
Demizson92
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #29426 üzenetére
Maris nezem! Kis turelmedet kerem
Bocsanat de hulye vagyok hozza... Mit kell neznem?
-
Demizson92
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #29424 üzenetére
A 2 router azonos: TL-WR841N
A masodlagos routerrel meg nem neztem
-
Demizson92
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #29419 üzenetére
Es hogy tudom elerni, hogy ne felezodjon meg de megis tudjam hasznalni mindkettot?
A 2 routernek fix ipje van, 192.168.0.1 es 0.2 , a masodikon ki van love a dhcp
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Demizson92
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #29419 üzenetére
Szia!
Nem, APkent uzemel: http://prohardver.hu/tema/halozatok_gy_i_k_avagy_wifi-pedia_ii/hsz_6-6.html
Ez alapjan allitottam be.
Kabelen kapcsolodik a fo routerre
-
John_Deere
tag
válasz
Intruder2k5 #29412 üzenetére
Én értem, de ugyanazt a kábelt dugom a régi routerbe, ott működik. Most vagy rosszul dugom be vagy nem jó a router, jobb gondolatom nincs.
Szerk.: Még holnap megpróbálok egy olyat, hogy régi routerből vezetek netet az újba. Hogy akkor mi történik...
-
John_Deere
tag
válasz
Intruder2k5 #29410 üzenetére
Azzal kezdtem, mert gyanús volt, a router mellé kapott kábel oda került pont.
-
John_Deere
tag
válasz
Intruder2k5 #29407 üzenetére
Internet állapota:
Csatlakoztatva
WAN IP: 169.254.135.5
DDNS: UGRÁS
LAN IP Address
192.168.1.1
Subnet Mask
255.255.255.0Default Gateway üres
DNS and WINS Server Setting üres
DNS Server üres
WINS Server üres....
WAN-kapcsolat típusa
WAN engedélyezése Igen Nem
NAT engedélyezése Igen Nem
UPnP engedélyezése UPnP FAQ Igen Nem
WAN DNS beállítás
Automatikus csatlakozás a DNS szerverhez Igen Nem
Fiók beállítás
Hitelesítés
ISP speciális követelménye
ÁllomásnévMAC-cím
MAC klónozás
DHCP lekérdezési frekvencia
Enable the DDNS Client Yes No
AC address : 30:5A:3A:5CD:08
OP Mode : AP
Channel : 2Stations List
----------------------------------------
MAC PSM PhyMode BW MCS SGI STBC Rate Connect TimeMAC address : 30:5A:3A:5C
D:0C
OP Mode : AP
Channel : 36Stations List
----------------------------------------
MAC PSM PhyMode BW MCS SGI STBC Rate Connect Time -
John_Deere
tag
válasz
Intruder2k5 #29407 üzenetére
REndben, pillanat
-
John_Deere
tag
válasz
Intruder2k5 #29405 üzenetére
Előre is elnézést kérek, de nem tudtam, mit másoljak ki , később lehet majd törölni:
2.4GHz
5GHz
Status
Vezeték nélküli név(SSID)ASUS
Hitelesítési eljárás
Alkalmaz
LAN IP-cím192.168.1.1
PIN-kód
91126238
LAN MAC-cím
30:5A:3A:5C
D:0C
Wireless 2.4GHz MAC-cím
30:5A:3A:5C
D:08
WAN-kapcsolat típusa
WAN engedélyezése Igen Nem
NAT engedélyezése Igen Nem
UPnP engedélyezése UPnP FAQ Igen Nem
WAN DNS beállítás
Automatikus csatlakozás a DNS szerverhez Igen Nem
Fiók beállítás
Hitelesítés
ISP speciális követelménye
ÁllomásnévMAC-cím
MAC klónozás
DHCP lekérdezési frekvencia
A TTL érték kiterjesztése Igen Nem
Porttovábbítás engedélyezése Igen Nem
Ismert kiszolgálók listája
Ismert játékok listája
FTP-kiszolgáló port
2021
Porttovábbítási lista (Maximális korlát: 32)
Szolgáltatásnév Port tartomány Helyi IP Helyi port Protokoll Hozzáad / TörölVálassza ki a DHCP-kliens IP-címét.
Nincs adat a táblázatban.
Zenekar
SSID
ASUS
SSID elrejtése Igen Nem
Vezeték nélküli mód b/g védelem
Csatorna sávszélesség
Vezérlőcsatorna
Bővítő csatorna
Hitelesítési eljárás
Alkalmaz2.4GHz MAC
30:5A:3A:5CD:08
5GHz MAC
30:5A:3A:5CD:0C
Zenekar
AP mód
Csatlakozás a listán szereplő AP-khez Igen Nem
Távoli AP-lista (Maximális korlát: 4)
Távoli AP-lista Hozzáad / TörölVálassza ki a hozzáférési pontot.
Nincs adat a táblázatban.
AlkalmazZenekar
Rádió engedélyezése Igen Nem
Vezeték nélküli ütemező engedélyezése Igen Nem
Hozzáférési pont elszigetelt beállítása Igen Nem
IGMP Snooping engedélyezése
Multicast sebesség (Mbps)
Előtagtípus
RTS küszöb
2347
DTIM intervallum
1
Irányjelző időköz
100
Adásgyorsítás engedélyezése
Packet Aggregation engedélyezése
WMM APSD engedélyezése
WMM DLS engedélyezése
AlkalmazLAN - LAN IP
A RT-N56UB1 LAN beállításának konfigurálása.
IP-cím
192.168.1.1
Alhálózati maszk
255.255.255.0
Egyszerű konfiguráció
DHCP szerver engedélyezése Igen Nem
A RT-N56UB1 tartományneve
IP-állomány kezdőcím
192.168.1.2
IP-állomány befejező cím
192.168.1.254
Bérleti idő
86400 -
John_Deere
tag
válasz
Intruder2k5 #29403 üzenetére
Hát bevallom őszintén,ez a szülők internetje és halvány gőzöm sincs, annyira sajnos nem értek hozzá.
Lényeg: Invitel-es mikrohullámú internet, amely az antennától lejön egy POE csatin, bele egy Carrier Adapterbe vagy mibe, onnan megy a netkábel bele a routerbe vagy akármibe.
a TP-Link Status jelentése, hátha mond valamit.
LAN
MAC Address:
90-F6-52-FE-A0-EC
IP Address:
192.168.1.1
Subnet Mask:
255.255.255.0
Wireless
Wireless Radio: Enable
Name (SSID): Nagy Mihaly kert 5
Mode: 11bgn mixed
Channel Width: Automatic
Channel: Auto (Current channel 9)
Max Tx Rate: 300Mbps
MAC Address: 90-F6-52-FE-A0-EC
WDS Status: Disable
WAN
MAC Address: 90-F6-52-FE-A0-ED
IP Address: 92.245.87.204 Dynamic IP
Subnet Mask: 255.255.255.192
Default Gateway: 92.245.87.254 Release
DNS Server: 213.163.34.66 , 8.8.8.8WAN Connection Type: Detect
IP Address:
92.245.87.204
Subnet Mask:
255.255.255.192
Default Gateway:
92.245.87.254
Renew Release
MTU Size (in bytes):
1500
(The default is 1500, do not change unless necessary.)
Use These DNS Servers
Primary DNS:
213.163.34.66
Secondary DNS:
8.8.8.8
(Optional) -
Cry0
őstag
válasz
Intruder2k5 #29399 üzenetére
értem
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #29380 üzenetére
Hát nem hiszem. Azzal is mit szenvedtem hogy átrakjanak ADSL-ről VDSL-re a gyorsabb net miatt. Amikor azt mondta a szerelő hogy megcsinálta. Aztán mégse. 4. alkalommal sikerült megoldani az adsl vdsl gondot.
Ezek után újat kérni. Rámegy egy év is.
(#29381) Gubek-Einste De az a baj amíg a router dsl360r-rel volt összekötve nem volt semmi gond. Csak a amióta ez a HGW van.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #29377 üzenetére
Kipróbáltam. Router nélkül csak a HGW erről megy most a lan és a wifi is. Most is laggol egyik gép ha a másikon videót nézek.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #29377 üzenetére
A leírás szerint van benne Qos [link]
Az az érdekes hogy amíg a TP-Link WR841ND és Dlink DSL360R kombót használtam nem volt gond
Csak amióta ez a speedport van azóta szenvedek. Szerintem van a speedportba nincs valami rendesen beállítva vagy a router és a hgw nem szereti egymást. Ennek a HGW-nek meg használhatatlanul gyenge wifije van.Router leírás:
"QoS (szolgáltatás minősége): WMM, Sávszélesség-felügyelet"
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #29375 üzenetére
Igen így van beállítva. Routerben van a jelszó és a felhasználónév. HGW-n meg a wifi ki is van kapcsolva. De azt nem értem eddig nem volt olyan gondolm hogy ha egyik gépen full hd videót nézek a másikon lehetett multizni. Most sajnos nem lehet.
Arra gondolok hogy nem volt még olyan hogy az egyik eszköz elnyomná a másikat. (kivétel a torrent)
-
Freezee
senior tag
válasz
Intruder2k5 #29341 üzenetére
Köszi jártam már ott, nem tudtak választ adni
-
wark92
tag
válasz
Intruder2k5 #29312 üzenetére
-
wark92
tag
válasz
Intruder2k5 #29310 üzenetére
Nem, laptoppal 2-vel is próbáltam most valamiért felmegy 50 re is de átlagban max 40 szokott lenni.
-
BTom1970
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #29282 üzenetére
A tűzfal a probléma.
Meg a 135-139 se volt...Ha kikapcsolom már menne.
De ha olyan hálózatba akarok így bejutni, ahol nem tudok
tűzfal beállítást módosítani, akkor nincs lehetőség egy megosztást
kívűlről megnézni?
A routerben tudok állítgatni. Ahhoz azért van lehetőségem. -
mm89
őstag
válasz
Intruder2k5 #29274 üzenetére
Na király, akkor ez meg is történt, mert egyforma lett az ip.
A tesztoldal szerint a port nyitva van, a torrent kliens is szépen zöldre váltott, meg is indult a feltöltés, így fogadd az óriási köszönömöt és a virtuális kézfogást a részemrőlT-home
Kábelnet, valamilyen cisco router, de nem tudom pontosan. Van egy digitális beltéri tv egység is, gondolom az az iptv. Akkor ezt nem is erőltetemMég egyszer köszönöm a segítséget!
Üdv -
mm89
őstag
válasz
Intruder2k5 #29261 üzenetére
Szia, hívtam a digit, mondták, hogy megcsinálják fél-1 órán belül.
A kérdésem az, hogy honnan fogom tudni, hogy valóban megcsinálták? Mire változik az ip?
Illetve az előző hsz-emben kérdeztem a t-home-ot. Arról tudsz esetleg valamit, hogy náluk hogy működik? Ott is ez lehet a hiba?
Köszönöm! -
Readi
tag
válasz
Intruder2k5 #29271 üzenetére
sajnos nem segített valaki valami ötlet még? rakjam fel a régire is a win 8.1 et esetleg?
-
Readi
tag
válasz
Intruder2k5 #29269 üzenetére
Ethernet-adapter Helyi kapcsolat:
Kapcsolatspecifikus DNS-utótag. . :
Kapcsolati szintű IPv6-cím . . . : fe80::703b:630:bb20:4b34%11
IPv4-cím. . . . . . . . . . . . . : 192.168.1.64
Alhálózati maszk. . . . . . . . . : 255.255.255.0
Alapértelmezett átjáró. . . . . . : 192.168.1.1Alagútadapter isatap.{31B34A00-EB94-404E-95BE-5721D00252F6}:
-
Visormail
addikt
válasz
Intruder2k5 #29263 üzenetére
PPPoE diginetes vagyok, de a regisztrálós emailemet valóban nem figyelem. Akkor lehet, hogy most nem változott az ip cím egy hónapig, hát ezt nem tudom. Kösz ezt a részt így már értem, de mi történik ha nem updatelek időben? Eltűnt a listából a hostname, de ha újra létre akarom hozni nem engedi "That name is already taken". Ez majd egyszer kiürül valamennyi idő alatt és megint szabaddá válik?
-
mm89
őstag
válasz
Intruder2k5 #29261 üzenetére
Ennyi lenne az egész?
És vajon a t-home-nál is ugyanez van? A t-home-os routert se bírtam sose beállítani. Barátnőm szüleinek is megcsinálnám ha ott is ez van. -
mm89
őstag
válasz
Intruder2k5 #29259 üzenetére
100.71.4.xx
-
mm89
őstag
válasz
Intruder2k5 #29257 üzenetére
Nem egyezik. A router beállításainál a status oldalon a WAN szekcióban az ip cím nem egyezik a teszt oldalon láthatóval.
De a https://www.whatismyip.com/ azt adja ki mint a teszt oldal. -
mm89
őstag
válasz
Intruder2k5 #29255 üzenetére
Szia
Kikapcsoltam a személyi tűzfalat és a hálózati támadások elleni védelmet is, de az adott oldal így sem látja, ugyanazt a hibát írja.
Próbaképp állítottam fix ip-t a telefonomnak is, nyitottam neki egy portot, és arra is ugyanazt az eredményt kapom, ha tesztelem. -
Brumi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #29148 üzenetére
Szia!
Igen, minden gigabites, és a firmware is a legújabb, mert installálás után egyből frissített. Természetesen kábelen mértem a sebességet. Nekem ez nagyon furcsa, sokszor teszteltem a sebességet, de a legjobb 80mbit/s volt, míg ugyanakkor a másik router simán 200 fölé ment...
-
tylerddd
veterán
válasz
Intruder2k5 #29135 üzenetére
OK, köszönöm. Ha asztali gépről akarja beállítani, amiben nincs wifi, akkor egyik portba menjen az internet, a másikba meg a gép és ezután üsse be a böngészőbe a leírásban megadott IP-t?!
-
Morran
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #29132 üzenetére
Igen, vadiúj, be volt csomagolva, fóliázva, minden nyavaja. A boltban meg csak egy eladó van, aki a tulaj is egyben. A specifikációja szerint a táp 9V 0.6A. Mindenesetre írtam a magyar TP-LINK supportnak, hátha mondanak valami hasznosat.
-
tylerddd
veterán
válasz
Intruder2k5 #29131 üzenetére
Kábelest kell wifire.
-
tylerddd
veterán
válasz
Intruder2k5 #29128 üzenetére
Ne haragudj, de nem tiszták ezek a fogalmak számomra. Mikrós netet akarja használni mobillal, táblagéppel, laptoppal wifin
-
caris1
tag
válasz
Intruder2k5 #29123 üzenetére
AP módban tökéletesen működik az NTP, rendesen beállítja a router óráját. Köszönöm a segítséget
-
caris1
tag
válasz
Intruder2k5 #29121 üzenetére
Köszönöm a választ, de sajnos nem változott semmi.
-
looser
addikt
válasz
Intruder2k5 #29040 üzenetére
Szia, sajnos nem jött össze; pl. a Digi publikus dns címeivel is próbáltam. Csak egy helyen lehetett dns-t bevinni.
-
RandyMoss
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #29048 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
RandyMoss
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #29046 üzenetére
Szia!
Az internet 10 megás.
A router pedig: TP-LINK TL-WR340GD 54M winkler ( 6 éves biztos van)Üdv
-
looser
addikt
válasz
Intruder2k5 #29040 üzenetére
Remek ötlet! Köszönöm szépen a segítséged! Most összegyűlt már náluk a család, eljöttem, de este vagy holnap kipróbálom.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Intruder2k5 #29033 üzenetére
Szia köszi!
Először oda is feltettem a kérdésem, csak ide is bejöttem vele, hát ha..
-
flash-
veterán
válasz
Intruder2k5 #29000 üzenetére
mégiscsak szükség lenne szerintem az asus routerre, ennek a hg8245H csodának 2dbi-s antennái vannak, és szerintem nem lehet őket levenni-kicserélni
én finoman próbáltam tekergetni de az a műanyag gyűrű szerintem direkt úgy fogja hogy ne lehessen levenni?már csak az a kérdés pontosan hogy állítsam át modem módra, és hogy tegyem rá az Asus routert?(hiszen ez az ONT egység intézi a telekom tv-t is(iptv)..)
-
flash-
veterán
válasz
Intruder2k5 #29000 üzenetére
aha, hát akkor jó
-
flash-
veterán
válasz
Intruder2k5 #28998 üzenetére
értem.
hát eddig jól muzsikál igen, de nem tudom hogy hardverileg jobb -e ez az asus, 30 megabites netnél torrentezésre lehet jobban bírná mint a huawei? -
flash-
veterán
válasz
Intruder2k5 #28995 üzenetére
huawei hg8245H-eszközt adott a szolgáltató.
most így az asus RT N12 D1 router felszabadult.
érdemesebb lenne átállítani(ha lehet) a huawei-t modem módba, az asust pedig routerként használni?
(az én felhasználási módom jelenleg:wifin játék és torrent)
-
haddent
addikt
válasz
Intruder2k5 #28945 üzenetére
Köszi, idegességemben iderohantam hozzátok egyből, de utánna nem is vártam választ ilyen hamar, elkezdtem magam kutatni és egyből a optimodem->router kábelt cserélve megoldódott valóban. Ezt viszont magamnak köszönhetem, mert én gyártottam a kábeleket mindenhova a házban a speckó fogóval
Dehát eddig jó volt, a fene egye meg, direkt CAT6 -ból csináltam... Biztos elmászott 1-2 ér mert pakoltam tegnap...
Köszi a gyors választ
-
lócitrom
őstag
válasz
Intruder2k5 #28878 üzenetére
eredetileg 50-es digi volt. aztán le lett váltva a csomag kisebbre (nem emlékszem hány megabites volt). aztán ugye a fejlesztések során dupláztak, majd 100 megabit lett az alap. így most ez az aktuális sávszélesség. viszont ez nem annyira régi történet, már az 50 megabitnél is fagyott eleve. megjegyzem wifi-n legjobb esetben 75 megabitet tud szórni. szoftveres problémája nem hiszem, hogy van. évekig ment rendesen, de olyan 5 év elteltével egyre gyakrabban fagyott meg. több éve Gargoyle fut rajta, de megpróbáltam időszakosan az eredetivel is futtatni. változatlanul megtörténik a fagyás. alapvetően nincs kitéve terhelésnek, mert a családtagjaim netezési szokásai nem túl komplikáltak, így ők legjobb esetben csak videómegosztókkal terhelik le a vasat. emiatt gyanakszom a hűtésre.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #28823 üzenetére
Köszi Intruder2k5, kali! Ha szűkül a szórás szöge, akkor lehet, hogy ezzel az antennával még rosszabb lenne a vétel a távoli szobában, konyhában.
Szerintetek változtassak valami beállításon, illetve jó az, hogy minden eszköznek külön IP címet adtam? Nem tudom, hogy ezt jobb a routerre bízni vagy jobb kiosztani. -
xLt`
tag
válasz
Intruder2k5 #28771 üzenetére
Két gépet használunk wifi-ről.
Egyiken egy usb wifi stickel ami tp-link.
Illetve egy számitógépbe épitett wifi kártyával ami ugyancsak tp-link.
Telefonról fel tudok lépni a wifire gond nélkül. -
minformer
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #28766 üzenetére
Köszönöm, működik. Ez egy 100/50-es DIGI, ami a mérések alapján úgy 95/50-et tud. A Linksys-en át mindez 70/50. Ennyit tud a router lefelé, vagy valami beállítással még lehet piszmogni? Azt továbbra sem értem, hogy a Huawei egyik portjára rádugva miért nem működik semmi a switch-ben (D-Link DES-1005D, 5 portos 10/100-as), ez a switch meg a Linksys simán ment. Ha működne, akár el is hagyhattam volna a Linksys routert, mert az 5 db LAN aljzatom már meglett volna.
-
minformer
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #28764 üzenetére
Ha a rákötött PC-ket kérded, azoknak fix IP cím van beállítva a hálózati adapternél, 192.168.100.xx
DNS-nek a DIGI két szervere be van írva. Az átjáró meg maga a Huawei, 192.168.100.1 -
Krystal_s
addikt
válasz
Intruder2k5 #28737 üzenetére
Tudom, hogy szegényes a szolgáltatós Routerek beállítása, de azért az alap dolgok működni szoktak. PS3 rengeteg családban van és nehéz elhinni, hogy ilyenre ne figyelnének a T-sek (akik a Router szoftvert beállítják). Bár, ha azt nézem, hogy szó nélkül NAT-olnak bárkit...
Most arra gondoltam, hogy próbaszerűen beiktatok egy Wifi Repeatert, csak még nem tudom, hogy AP módban, vagy Repeater módban lenne megfelelő. Utóbbinál a jelet továbbítja és a T-s Huawei-ben beállított jelszót kell megadni. Vajon ez kivédené pl Wpa Group key Regeneration interval beállítást? Úgy vettem észre, hogy a titkosítás újragenerálása után nem tud a PS netre kapcsolódni. -
tobias40
veterán
válasz
Intruder2k5 #28743 üzenetére
És azt hol látom hogy mik vannak meg a ddwrt-ben?(iptables modulok)
Vagy ez csak akkor derül ki ha felrakom?
Jó lenne ha lenne magyar fórum a ddwrt-hez de nem találok..Ezzel kapcsolatban többet nem kérdezek,ígérem!
-
tobias40
veterán
válasz
Intruder2k5 #28739 üzenetére
Ha a "Command Shell"-be beírom az openwrt-n beállított szabályokat az itt is fog működni?
A tűzfal szabályokban lehetne így az oldalakat is szűrni időre,stb...Mert így már közelebb vagyok ahhoz amihez szoktam a beállításokban de még közel nem olyan szimpatikus és részletes(kézenfekvő) mint az asusokban!
Lehet mégis csak beruházok egyre sajnos beleszerettem az asus menübe!Szakmai topikban nem hirdetünk!
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
tobias40
veterán
válasz
Intruder2k5 #28739 üzenetére
Köszi!
Volt már régebben egy régi linksys wrtg routeremen ddwrt,nem sokat változott azóta..
Ezzel jobban kitudom használni a routerem tudását mint a gyárival?
Időre,ip-re szűrni tartalmakat, wi-fi elérést ip-re beállítani stb..? -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #28726 üzenetére
Értem köszi.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #28723 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #28723 üzenetére
Szia
Na azt nem tudom,holnap megnézem,köszi!
-
Bass
addikt
válasz
Intruder2k5 #28623 üzenetére
Hát akkor azt hiszem kábelezek és a telók fognak csak a wifin lógni köszönöm. Vagy költözünk :-)
-
Bass
addikt
válasz
Intruder2k5 #28618 üzenetére
Letöltöttem ,olvasok de mit is kell néznem mi is lehet a hibás? -33dbm a jelem , csatorna autora van kapcsolva de a proram 6+10-t ír. A képen Lazso az enyém
-
S4LK3R
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #28586 üzenetére
A routert ki iktattam. A modemből közvetlenül csatlakozva a géphez rosszabb eredményt kaptam, mint router közbe iktatásával
[link]
-
S4LK3R
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #28586 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm akkor neki is ugrok!
-
S4LK3R
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #28584 üzenetére
Értem, a következőt találtam:[link]
Így kéne eljárnom? -
S4LK3R
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #28580 üzenetére
Bocsásd meg értetlenkedésemet de amikor a TP-LINK Archer C7-ből át dugom a kábelt a ZTE ZXA10 F625G modembe akkor nincs net.
Mit kéne tennem hogy netet "varázsoljak" róla ?
-
megaram
tag
válasz
Intruder2k5 #28565 üzenetére
Frimware frissités felkiátlójelezve volt! De ahogy rákatintottam le is frissítette! De nem jó ugyan azt írja hálózati hibának: "A windows nem tudja automatikusan észlelni a halozat proxybeallitasait"
-
Zsigi72
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28521 üzenetére
Köszönöm az eddigi segítséget, akkor átköltözök abba a topikba.
-
S@BY
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #28390 üzenetére
Hali!
A biztonság kedvéért már megkérdezlek... ez jó lenne nekem?
https://www.mall.hu/halozati-eszkozok/asus-dsl-n10-vezetek-nelkuli-router?utm_source=criteo&utm_medium=retargeting&utm_campaign=criteo-retargeting-fb
-
Zsigi72
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28518 üzenetére
Első nekifutásra úgy próbáltam, ahogy leírtad, de nem jártam sikerrel.
Egy "állítólag" hozzáértő javasolta az általam előbb leírtakat, de akkor az első próbálkozás lesz a jó.
A routerben konkrétan mi(ke)t kell beállítanom?
Sajnos a tudásom egy PPPoE beállítással ki is merül. -
Infinity70
tag
válasz
Intruder2k5 #28433 üzenetére
-
mezis
félisten
válasz
Intruder2k5 #28482 üzenetére
Néztem a dokumentációt. ASUS-ék feltalálták a 2 az egyben gombot. A WPS gomb lenne a reset gomb is, de lehet, hogy még ők sem tudják hogyan működik, mert aztán egy árva szót nem találtam a reset funkciójáról...
? Lehet, hogy még kikapcsolt állapotban el kell kezdeni nyomni és közben áram alá helyezni ? Vagy 30 mp-ig is nyomni kell bekapcsolt állapotban ?kovy29: a dokumentáció. Szabadon letölthető, akár HU verzió is !
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Intruder2k5 #28482 üzenetére
Én ezen csak két gombot látok, egy power meg egy WPS / reset.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Intruder2k5 #28480 üzenetére
Pedig áram alatt volt a router, s 10-11 mp-ig nyomtam a gombot.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Intruder2k5 #28478 üzenetére
Nem enged jelszó nélkül.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Intruder2k5 #28476 üzenetére
Aha.
A korábbi IP cím maradt beállítva a kliensen, ipconfig /renew paranccsal viszont nem kapott újat. Az alapértelmezett átjáró ugyanúgy nem elérhető, már pingre sem reagál. A telefon viszont látja továbbra is az SSID-t.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Intruder2k5 #28474 üzenetére
A resetet már próbáltam, nem segített. A modemet pedig nem tudom kivenni a körből, koax nem megy a routerbe.
Próbáltuk másik hálózattal is, ott nem volt modem, azonban ugyanez volt a helyzet.
-
Infinity70
tag
válasz
Intruder2k5 #28452 üzenetére
-
Infinity70
tag
válasz
Intruder2k5 #28452 üzenetére
-
Infinity70
tag
válasz
Intruder2k5 #28450 üzenetére
-
Infinity70
tag
válasz
Intruder2k5 #28448 üzenetére
-
Infinity70
tag
válasz
Intruder2k5 #28441 üzenetére
Ezt az angol nyelvű hostos dolgot sajnos nem értem
#28446 inaktiváltam az egyiket
-
Infinity70
tag
válasz
-
Infinity70
tag
válasz
Igen azt a részt beállítottam
8.8.8.8
8.8.4.4de utána már nem tudtam belépni a routerbe a 192.168.1.1-el mert akkor azt írta hogy a speedport dns nem elérhető . Ezért vissza kellett állítanom
-
Infinity70
tag
válasz
Intruder2k5 #28428 üzenetére
-
Infinity70
tag
válasz
Intruder2k5 #28430 üzenetére
Köszönöm segítséged
-
Infinity70
tag
válasz
Intruder2k5 #28428 üzenetére
-
válasz
Intruder2k5 #28397 üzenetére
Köszönöm, inkább a gyárit tettem vissza.
-
S@BY
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #28393 üzenetére
Konkrétan belinkeltem nekik ezt a fajta Tenda routert, meg plusszba bele is írtam, hogy modem - router kombó.
-
S@BY
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #28390 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Ez nagyszerű.... akkor kidobtam a pénzt... pedig direkt rákérdeztem a nyomorult szolgáltatónál előtte, hogy működni fog-e...
-
mazza
tag
válasz
Intruder2k5 #28351 üzenetére
rendben, úgy lesz, csak helyileg ez most nem nálam van
köszönöm -
choco01
addikt
válasz
Intruder2k5 #28343 üzenetére
De hogyan meg custommal?Mert beállítottam és nem jó, vagy megakadnak az IP cím lekérésnél az eszközök, vagy pedig nincs rajta net, viszont kábelre tökéletesen ismétli a jelet.
Gargoyle van rajta, de kegyetlen lassú, és instabil, szóval szerintem a DD-Wrt lesz rajta.
Abból ha Gargoyleról akarok akkor ezt a harmadikat kell feltennem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bittorrent topik
- Napelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Lightyear - befektetési app
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest