- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
S4LK3R #28592 üzenetére
miként előttem is írták, az első eszköz (hgw, router...stb.) újraindításakor jellemzően új ip címt kapsz.
nekem ugyan lomhább díjcsomagom volt, amikor még digi előfizető voltam, de még úgy is belefutottam néha olyan ip címbe/tartományba, amivel nem volt meg a maximális sebesség, de az ip cím cseréje mindig azonnal orvosolta a problémát. -
válasz
S4LK3R #28588 üzenetére
jellemzően akkor szokott ilyen lenni, amikor a munkaállomás hardveresen gyengébb a kelleténél és csak annyit tud pppoe kapcsolattal, de ha a router leveszi a kapcsolatról a pppoe terhet és dinamikus címet ad a gépnek, akkor több is átfér, amennyit a szolgáltató ad.
úgy néz ki, hogy akkor annyi lesz a szolgáltató által adott maximum, amennyit a router által elérsz, mint a másik témában említettem, vannak olyan előfizetők, illetve előfizetési területek/hálózatok, ahol a szolgáltatós hálózat vagy terheltség függvényében nem adott a diginet 1000 maximuma, hanem csak lomhább sebesség, a kapcsolódó digi témában találsz rá példákat.
annyit azért megpróbálhatsz még, hogy kérsz többször új ip címet különböző tartományokból, hátha valamelyikkel jobb lesz kicsivel, illetve rámérsz kevésbé terhelt időpontokban. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gmail
- Autós topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest