Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
Sziasztok,
következő problémám lenne, remélem tud valaki segíteni.
Nemrég költöztünk, chello lett bekötve az új lakásba. Router nélkül minden simán megy, sávszélt hozza, nem szakad. Routerrel viszont kb 1 percenként szakad a net. Aztán pár sec után automatikusan csatlakozik újra, csakhát így használhatatlan. Egy 50 megás fájl letöltése sem tud végigmenni.
A router beállításai elvileg jók, ugyanez a router problémamentesen osztotta a netet az előző helyen, igaz ott T-kábelt. Mac klónozva, próbáltam úgy, hogy wireless kikapcsolva, nehogy az kavarjon be. Próbáltam úgy, hogy router tűzfala kikapcsolva, nehogy az kavarjon be. De semmi, ha csak az alap kábeles gép van rajta akkor is szakad. Program sem lehet a gond, már csak azért nem mert router nélkül megy minden egyszerre is. De routerrel ha csak msn megy is kijelentkezik 1-2 percenként. Ha csak egy youtube videot nézek sem buffereli be végig hanem megáll egy pontnál. Abban az 1-2 percben míg megy maxos a sebesség amúgy. Igazából meg vagyok lőve, fogalmam sincs mi lehet a gond.
Belkin wireless router amúgy.Valakinek valami ötlet? Már nagyon idegesít, jó lenne valami segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest