- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Akkor hagyd a fenébe (remélem már Ő is elment)! Gondolj bele hogy régebben Te is kapkodhattál és nem születtél HW/SW zseninek ahogyan senki más sem. Én pl. pár éve KÉT ÓRÁN KERESZTÜL próbáltam olyan géppel pingelni más gépeket amire nem volt rádugva a hálókábel. Ma már 10-12 gépet szétszedünk elszálítunk összerakunk beüzemelünk összekötünk 1-2 óra alatt teremrendezéssel együtt ugyanazzal a bandával aki 2 éve még csak azt tudta hogy madzaggal kell összekötni két gépet.
-
rog
addikt
szerintem neked azért mert nem megy fel a pumpa, a sok luzer szerencsétlentől, vagy miket mondtál szegényre.
neki meg azért mert, normális segíytséget kap a problémájához, nem olyasmit: hogy biztos te rontottad el, meg hogy idiótáknak való a system restore.
nekünk meg azért, mert nem kell a sok fölösleges a témához kicsit sem kapcsolódó de rendkívül értelmetlen hozzászólást végigolvasni, ha ki akarjuk hámozni, hogy mi történt eddig az problémával kapcsolatban. ha okulni, vagy segíteni szeretnénk.
szerintem. -
h4ndsp1k3n
tag
Persze, nem mondtam h mindig a szoftver a hibas, de a juzerek sem mindig azok. Mind2 eset előfordul.
Látom, kár volt beírni h NFS fagyás miatt tettem fel az uj drivert. Most mindenki kapásból elkönyvelt hülye kis pöcs gémernek, aki úgysem tudja mit csinál csak összevissza nyomkod.
De most már marhára elegem van, különben is most úgy néz ki megy a gép, szóval részemről a témát lezártam. -
h4ndsp1k3n
tag
Azért, mert az új gép iránti izgalmamban elfeletkeztem arról, hogy leszedjem a régi drivert, miért gondolod, hogy hozzá nem értő vagyok? Ugyanis az első hozzászólásodtól kezdve ezt érzem mindben. Itt pedig ki is mondtad.
Persze nem vagyok IT-szakember, de azért szerintem eléggé értek már a kompjuterekhez, főleg igaz ez a szoftver részre...
Szerintem elég részletesen írtam le hogy mi történt. Ne haragudj hogy nem volt elég pontos, legközelebb majd felveszem videóra, ok?
>megismételtem azt, amit leírtál.
Ezt most nem értem.
Egyébként amikor csontig kiirtottam minden videodrivert a gépről, é sutána tettem fel az új catalystot, akkor sem működött. Szóval LEHET h nem is én vagyok a hibás? Hm....
Hát nemtom, szerintem a stílusom csak a reakció volt a tiédre. Nem szeretném magam ismételni, de ugye nem értem miért kell rögtön beszólni hogy én vagyok a hibás. Mellesleg ha nem értenék hozzá, és én lennék a hibás, akkor sem értem hogy mi értelme van annak hogy ezt közöld velem, anélkül hogy megmondanád mit csináljak hogy működjön.
Bár gondolom neked jó érzés hogy tudnál (??) segíteni de nem akarsz...
Fura, hogy másoknak semmi bajuk nem volt a hozzászólással...
Marhára nem mindig a felhasználó a hibás. Rohadtsok hibás program van. Szerinted mért jönnek ki catalystok minden hónapban? Szerinted hány biztonsági rést fedeznek fel a Windowsban egy héten? Hányszor omlanak össze gépek, amiket szakemberek felügyelnek fizetésért 24 órában?
Eza tipikus kocka hozzáállás: a hülye júzer. A júzer szeretné használni a gépét, nem azzal foglalkozni, hogy hogyan lavírozzon hogy meg ne sértse a szoftverek kis lelkivilágát... -
h4ndsp1k3n
tag
Szerintem ha a tények pontos ismerete nélkül azt mondod, h én vagyok a hibás akkor te vagy a bunkó. Én sem mondtam, hogy büdös a lábad. Mivel nem tudom. Mielőtt azt mondod h én vagyok a hibás, lehet h meg kellene róla győződnöd.
Ugyanis elég soxor nem a felhasználó tehet róla ha valami szívás van a géppel. Itt pedig pláne nem, mikor előtelepített gépről vanm szó.
Szóval az szerintem támadás, ha azt mondod h miattam nem működik, anélkül hogy esetleg rákérdeznél olyan dolgokra amikből ez kiderülhetne.
Azt pedig szánalmasnak tartom, hogy ennyire felkapod azon a vizet hogy leszarozom a catalystot... Hogy lehet így elragadtatni magad egy szar kis program miatt? Ha azt mondom, hogy szar a WinXP, nekemugrasz egy konyhakéssel ha nem ez a véleményed?
Aktív témák
Hirdetés
- Légies iPhone halvány színei
- ASUS RT-AC68U
- Hobby rádiós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest