- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Aktív témák
-
nygma
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #43 üzenetére
egyébként onnan tudom, hogy nem sr volt, hogy akkor menne minden. távolról, ellenszélből meg lehet érezni a balfékeket
de tudod mit? csak neked: catalyst suxx
szánalmas vagy -
nygma
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #43 üzenetére
no, ebből látszik, hogy neked még tanulnod kell. a system restore (HELYES használat mellett) messze jobb, mint bármelyik registry-buzeráló. pont az idiótáknak lett kifejlesztve..
-
nygma
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #40 üzenetére
a tiszta lappal nem system restore-os volt. akkor miért lenne tiszta lap? egy gány volt. kapkodás. lásd feljebb
-
nygma
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #35 üzenetére
''de azért szerintem eléggé értek már a kompjuterekhez, főleg igaz ez a szoftver részre...''
szerintem tanulj még.
''Egyébként amikor csontig kiirtottam minden videodrivert a gépről, é sutána tettem fel az új catalystot, akkor sem működött. Szóval LEHET h nem is én vagyok a hibás? Hm....''
magyarázkodom, tehát vagyok
''Szerinted mért jönnek ki catalystok minden hónapban?''
mert azok a genyó programozók programoznak. mert egy csomó játék tele van buggal. mert csak...
''Szerinted hány biztonsági rést fedeznek fel a Windowsban egy héten?''
szerinted hány biztonsági rést fedeznek fel más oprendszerekben? ez egy hülye kérdés. annyit, amennyit megtalálnak. és hogy mennyit lehet megtalálni? majdnem végtelen sokat. hibátlan szoftver nincs. lásd még linux és hasonszőrű társai
''Hányszor omlanak össze gépek, amiket szakemberek felügyelnek fizetésért 24 órában?''
no, én nem tudom. de pl aok a gépek, amelyekre nekem rálátásom van, nem omlanak össze állandóan, az itthoni gépeimet kb 2hetente kell újraindítani, rossz esetben. melóhelyen van olyan szerverünk, ami több, mint 1 évig ment reboot és probléma nélkül, és windowsos volt, kint lógott az interneten, stb..
''Eza tipikus kocka hozzáállás: a hülye júzer. A júzer szeretné használni a gépét, nem azzal foglalkozni, hogy hogyan lavírozzon hogy meg ne sértse a szoftverek kis lelkivilágát...''
persze, a szoftverek hibásak. de ha én most elkezdenék mesélni a júzerekről... nem teszem. a júzerek SAJNOS vannak. és NAGYON hülyék. nem is ez a baj, hanem az, hogy kapkdonak, pánikba esnek, és aztán ezen pánikolások alkalmával hihetetlen dolgok történnek. mondom, inkább nem kezdek bele, mert könyveket lehetne írni ilyesmiről. feleslegesen. csak azok nem olvasnák, akik tanulhatnának belőle...
egyébként hagy' idézem saját tagline-od: ''Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye!'' ez olyan, de olyan aktuális terád nézve... -
rudi
nagyúr
válasz
h4ndsp1k3n #29 üzenetére
Milyen az a régi verzió? Ha 3.4nél nem öregebb akkor nem is nagyon kell újabb (bár én 3.7est ajánlom) www.ocfaq.com dávnlódjában van.
-
nygma
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #26 üzenetére
''Ugyanis elég soxor nem a felhasználó tehet róla ha valami szívás van a géppel. Itt pedig pláne nem, mikor előtelepített gépről vanm szó.''
te hullanaív vagy. az esetek 99.9%-ban a felhasználó a hibás.
''Szóval az szerintem támadás, ha azt mondod h miattam nem működik, anélkül hogy esetleg rákérdeznél olyan dolgokra amikből ez kiderülhetne.''
segítségképpen a s*ggedet ne nyaljuk ki? írd le magad, vagy ha nem tudod, akkor ne csodálkozz semmin
''Azt pedig szánalmasnak tartom, hogy ennyire felkapod azon a vizet hogy leszarozom a catalystot... Hogy lehet így elragadtatni magad egy szar kis program miatt? Ha azt mondom, hogy szar a WinXP, nekemugrasz egy konyhakéssel ha nem ez a véleményed?''
a catalyst nekem semmi, nem vagyok catalyst-kóder, hogy érzelmi függés alakuljon ki iránta. egyébként én nem ragadtattam el magam, szimplán megismételtem azt, amit leírtál. nagyon bírom, amikor hozzánemértők szidnak valamit, amit a hibáért okolnak - közben pedig ők a hibásak. ezerszer láttam már ilyet. nem mondok jelzőt...
én nem a catalyst miatt ütnék, hanem a stílusod miatt... -
rudi
nagyúr
válasz
h4ndsp1k3n #21 üzenetére
Azért meg kell jegyezni hogy a Te topicindító hozzászólásod sem volt a legfinomabb és legtöbben (én is) arra gondoltam hogy megint valaki szidni akarja a drivert alaptalanul (ha más név lett volna a topicindítónál akkor mérget lehetett volna rá venni hogy fika lesz. régebbi fórumosok ugye tudják milyen névre gondolok :t). Aztán erre jött a kicsit heves hozzászólásod és a többiek reakciója és a válaszod és így tovább, ergo úgy ezdőtött hogy visszaütöttem. Megint szokásos fájdalmas pont hogy másokbitoroljákapénzemet, ennek Te is áldozata lettél a pedagógus pályázattal ami egyik oldalon érthető a másikon meg nem (jó lenne ha a pedagógusnak olyan fizetése lenne hogy nem szorulna pályázatra ha PCt akar).
Summa: MINDENKI VEGYEN VISSZA!!!
próbáld ki a tanácsaimat, ha marad még gondod csak szólj.
OFF
ha valakinek baja van VGA (főleg ATi) témában fordulhat hozzám mailban, nem fogok anyázni de biztosan adok tippet - értelmes nemanyázós emberek címeit.
ON -
nygma
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #21 üzenetére
nem nekem van bajom, hanem neked, ne feledd :)
ehh. én normális hozzászólást írtam. bunkózni más kezdett... -
nygma
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #15 üzenetére
''Egyébként mióta ilyen negatív tahó mindenki a Prohardveren? Régebben itt normális emberek voltak, akik segítettek és nem csesztették a másikat.''
heheheh
catalyst suxx. így kell ezt. a mester kinyilatkoztat... -
nygma
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #13 üzenetére
hööööööööööööööh
ezért jobb helyeken ütnének :D -
rudi
nagyúr
válasz
h4ndsp1k3n #1 üzenetére
NFS:U felraktad a dx9b-t? Nekem 8500on szintén kilépegetett míg fel nem raktam
Catalyst 3.7et vagy 3.9et használd és telepítsd fel a control panelt is.
85Hz catalystnak van olyan füle (lapja kinekhogyteccik) hogy displays (meglejenítő...) ott kell USE DCC-t bepipálni vagy beállítani a max használhtót.
Szép kis kiegyensúlyozott konfig; 1giga RAM és 9200SE még szerencse hogy nem FX5200 vagy GF4MX. Értenek ezek a pályázatosok valamihez... -
nygma
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #5 üzenetére
hozzánemértés rulez?
ide a rozsdás bökőt, hogy te vagy a ludas... -
Gh0sT
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #1 üzenetére
Régidriveruninstallvoltazújtelepítéseelőtt?
-
J.J. András
őstag
válasz
h4ndsp1k3n #1 üzenetére
lehet hogy a VGA bemondta az unalmast......
-
nygma
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #1 üzenetére
és ha nem a catalyst a hibás, hanem te?
Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest