- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Akkor hagyd a fenébe (remélem már Ő is elment)! Gondolj bele hogy régebben Te is kapkodhattál és nem születtél HW/SW zseninek ahogyan senki más sem. Én pl. pár éve KÉT ÓRÁN KERESZTÜL próbáltam olyan géppel pingelni más gépeket amire nem volt rádugva a hálókábel. Ma már 10-12 gépet szétszedünk elszálítunk összerakunk beüzemelünk összekötünk 1-2 óra alatt teremrendezéssel együtt ugyanazzal a bandával aki 2 éve még csak azt tudta hogy madzaggal kell összekötni két gépet.
-
rudi
nagyúr
BIZTOSAN KELL EZ?!
-
rudi
nagyúr
válasz
h4ndsp1k3n #29 üzenetére
Milyen az a régi verzió? Ha 3.4nél nem öregebb akkor nem is nagyon kell újabb (bár én 3.7est ajánlom) www.ocfaq.com dávnlódjában van.
-
rudi
nagyúr
Hagyjuk ezt a pénzestémát! Mindenbe bele lehet kötni, én pölö a Ti pénzetekből járok szlovákiai létemre magyarországi egyetemre de ha Pesten járok mindig veszek BKVjegyet szóval pestiek ne dumáljanak mert az én pénzemen buszoznak :D
-
rudi
nagyúr
válasz
h4ndsp1k3n #21 üzenetére
Azért meg kell jegyezni hogy a Te topicindító hozzászólásod sem volt a legfinomabb és legtöbben (én is) arra gondoltam hogy megint valaki szidni akarja a drivert alaptalanul (ha más név lett volna a topicindítónál akkor mérget lehetett volna rá venni hogy fika lesz. régebbi fórumosok ugye tudják milyen névre gondolok :t). Aztán erre jött a kicsit heves hozzászólásod és a többiek reakciója és a válaszod és így tovább, ergo úgy ezdőtött hogy visszaütöttem. Megint szokásos fájdalmas pont hogy másokbitoroljákapénzemet, ennek Te is áldozata lettél a pedagógus pályázattal ami egyik oldalon érthető a másikon meg nem (jó lenne ha a pedagógusnak olyan fizetése lenne hogy nem szorulna pályázatra ha PCt akar).
Summa: MINDENKI VEGYEN VISSZA!!!
próbáld ki a tanácsaimat, ha marad még gondod csak szólj.
OFF
ha valakinek baja van VGA (főleg ATi) témában fordulhat hozzám mailban, nem fogok anyázni de biztosan adok tippet - értelmes nemanyázós emberek címeit.
ON -
rudi
nagyúr
válasz
h4ndsp1k3n #1 üzenetére
NFS:U felraktad a dx9b-t? Nekem 8500on szintén kilépegetett míg fel nem raktam
Catalyst 3.7et vagy 3.9et használd és telepítsd fel a control panelt is.
85Hz catalystnak van olyan füle (lapja kinekhogyteccik) hogy displays (meglejenítő...) ott kell USE DCC-t bepipálni vagy beállítani a max használhtót.
Szép kis kiegyensúlyozott konfig; 1giga RAM és 9200SE még szerencse hogy nem FX5200 vagy GF4MX. Értenek ezek a pályázatosok valamihez...
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest