- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Aktív témák
-
h4ndsp1k3n
tag
Ja és még vmi aztán már floodolok :):
A pejoratív negatív érteleműt jelent, namost a genyó az, amire te gondolsz az az irónia volt szerintem -
h4ndsp1k3n
tag
Ja és az ATI uninstallerje nem a registryt buzerálja, hanem FIZIKAILAG TÖRLI a drivert a gépről (a windows nem találja meg a driver fájlokat, különben amúgy is azonnal visszatelepítené).
Kb olyan mint a detonator killer vagy mi az nvidiás cuccokhoz -
h4ndsp1k3n
tag
Mellesleg nygma a tegnapi jó lecseszésed után közlöm veled, hogy a problémák okozója a Logitech billentyűzetdrivere volt... :))
Vmi balul sült el installnál, akkor jöttem rá amikor újraindult a gép mikor le akartam halkítani a hangot a bill.-ről... újraraktam az egész winfost és most minden műxik.
Ennyit erről. -
h4ndsp1k3n
tag
Persze, nem mondtam h mindig a szoftver a hibas, de a juzerek sem mindig azok. Mind2 eset előfordul.
Látom, kár volt beírni h NFS fagyás miatt tettem fel az uj drivert. Most mindenki kapásból elkönyvelt hülye kis pöcs gémernek, aki úgysem tudja mit csinál csak összevissza nyomkod.
De most már marhára elegem van, különben is most úgy néz ki megy a gép, szóval részemről a témát lezártam. -
-
h4ndsp1k3n
tag
Azért, mert az új gép iránti izgalmamban elfeletkeztem arról, hogy leszedjem a régi drivert, miért gondolod, hogy hozzá nem értő vagyok? Ugyanis az első hozzászólásodtól kezdve ezt érzem mindben. Itt pedig ki is mondtad.
Persze nem vagyok IT-szakember, de azért szerintem eléggé értek már a kompjuterekhez, főleg igaz ez a szoftver részre...
Szerintem elég részletesen írtam le hogy mi történt. Ne haragudj hogy nem volt elég pontos, legközelebb majd felveszem videóra, ok?
>megismételtem azt, amit leírtál.
Ezt most nem értem.
Egyébként amikor csontig kiirtottam minden videodrivert a gépről, é sutána tettem fel az új catalystot, akkor sem működött. Szóval LEHET h nem is én vagyok a hibás? Hm....
Hát nemtom, szerintem a stílusom csak a reakció volt a tiédre. Nem szeretném magam ismételni, de ugye nem értem miért kell rögtön beszólni hogy én vagyok a hibás. Mellesleg ha nem értenék hozzá, és én lennék a hibás, akkor sem értem hogy mi értelme van annak hogy ezt közöld velem, anélkül hogy megmondanád mit csináljak hogy működjön.
Bár gondolom neked jó érzés hogy tudnál (??) segíteni de nem akarsz...
Fura, hogy másoknak semmi bajuk nem volt a hozzászólással...
Marhára nem mindig a felhasználó a hibás. Rohadtsok hibás program van. Szerinted mért jönnek ki catalystok minden hónapban? Szerinted hány biztonsági rést fedeznek fel a Windowsban egy héten? Hányszor omlanak össze gépek, amiket szakemberek felügyelnek fizetésért 24 órában?
Eza tipikus kocka hozzáállás: a hülye júzer. A júzer szeretné használni a gépét, nem azzal foglalkozni, hogy hogyan lavírozzon hogy meg ne sértse a szoftverek kis lelkivilágát... -
h4ndsp1k3n
tag
Na úgy néz ki hogy most jó... Az új verziót meg inkább hagyjuk... max nem játszom :)
-
h4ndsp1k3n
tag
Szerintem ha a tények pontos ismerete nélkül azt mondod, h én vagyok a hibás akkor te vagy a bunkó. Én sem mondtam, hogy büdös a lábad. Mivel nem tudom. Mielőtt azt mondod h én vagyok a hibás, lehet h meg kellene róla győződnöd.
Ugyanis elég soxor nem a felhasználó tehet róla ha valami szívás van a géppel. Itt pedig pláne nem, mikor előtelepített gépről vanm szó.
Szóval az szerintem támadás, ha azt mondod h miattam nem működik, anélkül hogy esetleg rákérdeznél olyan dolgokra amikből ez kiderülhetne.
Azt pedig szánalmasnak tartom, hogy ennyire felkapod azon a vizet hogy leszarozom a catalystot... Hogy lehet így elragadtatni magad egy szar kis program miatt? Ha azt mondom, hogy szar a WinXP, nekemugrasz egy konyhakéssel ha nem ez a véleményed? -
h4ndsp1k3n
tag
De. Mivel eddig már több adót fizettünk, mint amennyit a gép ér, mondhatjuk, hogy a mi adónkból kapjuk vissza. Mert ha befizetünk evente 2 millió forint adót, és az állam vesz nekünk egy 350.000Ft os gépet, akkor nyilván fizikailag nem ugyanazt a pénzt kapjuk vissza, de ettől még többet fizettünk mint amennyit visszakaptunk. Szóval nem a te adódból van.
Mellesleg most feltettem a gyári cd-ről és úgy néz ki megy, de kell tesztelni egy kicsit -
h4ndsp1k3n
tag
Hát ja... de úgy képzeld el, hogy a 9200se-ért felárat kellett fizetni... alapból integrált vga volt benne... amúgy azt tervezem hogy rövid időn belül beleteszek egy 9700-at...
Na ha végre jó lesz a driver akkor kipróbálom. Thx.
Nincs vkinek ötlete h miért fut ilyen szarul az új catalyst? -
h4ndsp1k3n
tag
Miben is? Mellesleg nem arra lenne szükség, hogy beszólj, azért írtam ide hogy hátha ez egy ismert probléma vagy vmit nem jól csináltam, bár elvileg minden OK volt. Tudod elég idegesítő hogy a rohadt drága új gép nem működik és már 3 napja szívsz vele: egyszer videokártya, egyszer LAN, stb
-
h4ndsp1k3n
tag
A zsír új NEC gépem, amit a pedagógus pályázaton nyert az anyám, baszakszik.
A következő történt:
A need for speed underground kilépett néha-néha, úgyhogy gondoltam felraktom az újabb catalyst drivert, mert a gépen előtelepítve egy régi verzió volt, amit a kártya CD-jén adtak.
Idáig szép és jó, de mióta feltettem csak szívok. A gép iszonyatosan lassú, olyan mintha egyáltalán nem működne a 2d gyorsítás. Visszatettem a régi drivert, de azzal is szívok most már... egy ideig jól működött de aztán elkezdett belassulni.
Ezen kívül más problémák is voltak, pl. nem jegyezte meg jól a felbontást meg a frissítést, valamint nem hajlandó 85 hz fölé menni, pedig a monitor és a kártya is tudja (tuti).
A konfig a következő:
NEC powermate ML4:
P4 2.5Ghz, 1 GB RAM, Ati Radeon 9200SE (amúgy is szar, nem hogy úgy hogy nem is működik rendesen)
Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest