- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Benzinkutas
csendes tag
Szevasztok.Nekem egy ASUS Radeon 9600XT-m van. Csak azt szeretném kérdezni hogy nektek milyen driver van fent az ASUS 9600XT-n???Az eredeti?Letoltottem a 3.9 Catalystot, de az csak 9600 SERIES-nek ismeri fel.Ez normális? Siessetek légysz!!! KOSSZ!!!
-
h4ndsp1k3n
tag
Ja és még vmi aztán már floodolok :):
A pejoratív negatív érteleműt jelent, namost a genyó az, amire te gondolsz az az irónia volt szerintem -
h4ndsp1k3n
tag
Ja és az ATI uninstallerje nem a registryt buzerálja, hanem FIZIKAILAG TÖRLI a drivert a gépről (a windows nem találja meg a driver fájlokat, különben amúgy is azonnal visszatelepítené).
Kb olyan mint a detonator killer vagy mi az nvidiás cuccokhoz -
h4ndsp1k3n
tag
Mellesleg nygma a tegnapi jó lecseszésed után közlöm veled, hogy a problémák okozója a Logitech billentyűzetdrivere volt... :))
Vmi balul sült el installnál, akkor jöttem rá amikor újraindult a gép mikor le akartam halkítani a hangot a bill.-ről... újraraktam az egész winfost és most minden műxik.
Ennyit erről. -
eziskamu
addikt
Ja az sp1 az Xp-re vonatkozik, Win2000-nál sp4, ha van már, 98-nál meg alapból SE-ről induljatok. Ja a két utóbbit mostanában nem használtam.
-
eziskamu
addikt
Én is Kellemes Ünnepeket kívánok, és kevesebb windows reinstalt. Na már most a két illetőnek akiknek problémájuk van (a gépeikkel és nem másokkal), Win reinstall, sp1 telepítés, alaplapi meghajtóprogik telepítése (az a jó ha legújabbak a gyártó honlapjáról, vagy Intel/Via/Sis/stb...-től) directx9 telepítés, imádkozás hogy a megfelelő catalyst lett beszerezve, majd telepítése annak is.
Amúgy mindenki volt lúzer meg lamer. Remélem jól tudom a jelentéseiket. -
ptiboy
senior tag
BOLDOG KALÁCSOT MINDEN PROHARDWARE LÁTOGATÓNAK!!!
-
baga
tag
te szerencsétlen!!!! :o
-
Enigma7
csendes tag
nygma : latott mar orvos? lehet kezeltetned kellene magad?! jah es erre a hozzaszolasra is ugathatsz :C
-
baof
csendes tag
Hi
Problémám a következő:
ASUS A7V600,2500 barton,ASUS 9600XT, 512mb Kingston ddr 400,sb live 5.1,
3DMarkt 2001 telepitese közben ujraindul a számitogép, ugyanez a probléma a battlefieldnél is.
kiprobáltam xp-nél, win98 nál is akkor is ugyanez a probléma szerintetek mi a rossz. direct X 9 is fenn van . Ati driver fenn volt amit a cd-n adtak hozzá utána a legfrissebb catalistot tettem fel persze teljes windows ujratelepitéssel. elöre is köszi -
Nedudgi
aktív tag
''mert azok a genyó programozók programoznak. mert egy csomó játék tele van buggal. mert csak...''
NA ez nagyon fel izélte az agyam. Próbáltál te már átlátni 300 sornál nagyobb programot????HE???? Főleg ha az 15 kódablakban van elosztva... asszem ez sok embernek ismerős és meg tud erősíteni. Én is hagytam már bug-ot a programban mert nem lehet úgy tesztelni mint ahogy a felhasználó használja. Szóltak hogy gond van. Megcsináltam ennyi... Úgyhogy ez az egész vita meg no comment... -
rudi
nagyúr
Akkor hagyd a fenébe (remélem már Ő is elment)! Gondolj bele hogy régebben Te is kapkodhattál és nem születtél HW/SW zseninek ahogyan senki más sem. Én pl. pár éve KÉT ÓRÁN KERESZTÜL próbáltam olyan géppel pingelni más gépeket amire nem volt rádugva a hálókábel. Ma már 10-12 gépet szétszedünk elszálítunk összerakunk beüzemelünk összekötünk 1-2 óra alatt teremrendezéssel együtt ugyanazzal a bandával aki 2 éve még csak azt tudta hogy madzaggal kell összekötni két gépet.
-
rog
addikt
szerintem neked azért mert nem megy fel a pumpa, a sok luzer szerencsétlentől, vagy miket mondtál szegényre.
neki meg azért mert, normális segíytséget kap a problémájához, nem olyasmit: hogy biztos te rontottad el, meg hogy idiótáknak való a system restore.
nekünk meg azért, mert nem kell a sok fölösleges a témához kicsit sem kapcsolódó de rendkívül értelmetlen hozzászólást végigolvasni, ha ki akarjuk hámozni, hogy mi történt eddig az problémával kapcsolatban. ha okulni, vagy segíteni szeretnénk.
szerintem. -
rudi
nagyúr
BIZTOSAN KELL EZ?!
-
nygma
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #43 üzenetére
egyébként onnan tudom, hogy nem sr volt, hogy akkor menne minden. távolról, ellenszélből meg lehet érezni a balfékeket
de tudod mit? csak neked: catalyst suxx
szánalmas vagy -
nygma
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #43 üzenetére
no, ebből látszik, hogy neked még tanulnod kell. a system restore (HELYES használat mellett) messze jobb, mint bármelyik registry-buzeráló. pont az idiótáknak lett kifejlesztve..
-
h4ndsp1k3n
tag
Persze, nem mondtam h mindig a szoftver a hibas, de a juzerek sem mindig azok. Mind2 eset előfordul.
Látom, kár volt beírni h NFS fagyás miatt tettem fel az uj drivert. Most mindenki kapásból elkönyvelt hülye kis pöcs gémernek, aki úgysem tudja mit csinál csak összevissza nyomkod.
De most már marhára elegem van, különben is most úgy néz ki megy a gép, szóval részemről a témát lezártam. -
nygma
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #40 üzenetére
a tiszta lappal nem system restore-os volt. akkor miért lenne tiszta lap? egy gány volt. kapkodás. lásd feljebb
-
-
sebela
aktív tag
Egyébként ha jó Catalystet akarsz (és ismeri a kártyád) próbáld meg a 3.4-et...
Nekem fél éve ez duruzsol.Az összes újabb meghajtóval akadt a Midnight Club 2 ezzel nem...(9500non-pro 128Mb)És nem találtam még benne bugot... -
nygma
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #35 üzenetére
''de azért szerintem eléggé értek már a kompjuterekhez, főleg igaz ez a szoftver részre...''
szerintem tanulj még.
''Egyébként amikor csontig kiirtottam minden videodrivert a gépről, é sutána tettem fel az új catalystot, akkor sem működött. Szóval LEHET h nem is én vagyok a hibás? Hm....''
magyarázkodom, tehát vagyok
''Szerinted mért jönnek ki catalystok minden hónapban?''
mert azok a genyó programozók programoznak. mert egy csomó játék tele van buggal. mert csak...
''Szerinted hány biztonsági rést fedeznek fel a Windowsban egy héten?''
szerinted hány biztonsági rést fedeznek fel más oprendszerekben? ez egy hülye kérdés. annyit, amennyit megtalálnak. és hogy mennyit lehet megtalálni? majdnem végtelen sokat. hibátlan szoftver nincs. lásd még linux és hasonszőrű társai
''Hányszor omlanak össze gépek, amiket szakemberek felügyelnek fizetésért 24 órában?''
no, én nem tudom. de pl aok a gépek, amelyekre nekem rálátásom van, nem omlanak össze állandóan, az itthoni gépeimet kb 2hetente kell újraindítani, rossz esetben. melóhelyen van olyan szerverünk, ami több, mint 1 évig ment reboot és probléma nélkül, és windowsos volt, kint lógott az interneten, stb..
''Eza tipikus kocka hozzáállás: a hülye júzer. A júzer szeretné használni a gépét, nem azzal foglalkozni, hogy hogyan lavírozzon hogy meg ne sértse a szoftverek kis lelkivilágát...''
persze, a szoftverek hibásak. de ha én most elkezdenék mesélni a júzerekről... nem teszem. a júzerek SAJNOS vannak. és NAGYON hülyék. nem is ez a baj, hanem az, hogy kapkdonak, pánikba esnek, és aztán ezen pánikolások alkalmával hihetetlen dolgok történnek. mondom, inkább nem kezdek bele, mert könyveket lehetne írni ilyesmiről. feleslegesen. csak azok nem olvasnák, akik tanulhatnának belőle...
egyébként hagy' idézem saját tagline-od: ''Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye!'' ez olyan, de olyan aktuális terád nézve... -
fLeSs
nagyúr
A címet szerkesztettem.
A Catalyst-nak semmi köze ahhoz, hogy vkinek a szétbarmolt vindózon fagy vagy akármilyen rendellenességet csinál vmelyik játék.
A videokártya driver nem hibás, minden valószínűség szerint USER ERROR-ról van szó, igaz ez az esetek 99%-ban így van.
A Catalyst driver telepítése előtt az előző drivert UNINSTALLÁLNI KELL!
Nem mellesleg a driverek telepítésének sorrendje: SP1, Chipset, DX9, VGA driver, control panel, USB, hang, stb. -
h4ndsp1k3n
tag
Azért, mert az új gép iránti izgalmamban elfeletkeztem arról, hogy leszedjem a régi drivert, miért gondolod, hogy hozzá nem értő vagyok? Ugyanis az első hozzászólásodtól kezdve ezt érzem mindben. Itt pedig ki is mondtad.
Persze nem vagyok IT-szakember, de azért szerintem eléggé értek már a kompjuterekhez, főleg igaz ez a szoftver részre...
Szerintem elég részletesen írtam le hogy mi történt. Ne haragudj hogy nem volt elég pontos, legközelebb majd felveszem videóra, ok?
>megismételtem azt, amit leírtál.
Ezt most nem értem.
Egyébként amikor csontig kiirtottam minden videodrivert a gépről, é sutána tettem fel az új catalystot, akkor sem működött. Szóval LEHET h nem is én vagyok a hibás? Hm....
Hát nemtom, szerintem a stílusom csak a reakció volt a tiédre. Nem szeretném magam ismételni, de ugye nem értem miért kell rögtön beszólni hogy én vagyok a hibás. Mellesleg ha nem értenék hozzá, és én lennék a hibás, akkor sem értem hogy mi értelme van annak hogy ezt közöld velem, anélkül hogy megmondanád mit csináljak hogy működjön.
Bár gondolom neked jó érzés hogy tudnál (??) segíteni de nem akarsz...
Fura, hogy másoknak semmi bajuk nem volt a hozzászólással...
Marhára nem mindig a felhasználó a hibás. Rohadtsok hibás program van. Szerinted mért jönnek ki catalystok minden hónapban? Szerinted hány biztonsági rést fedeznek fel a Windowsban egy héten? Hányszor omlanak össze gépek, amiket szakemberek felügyelnek fizetésért 24 órában?
Eza tipikus kocka hozzáállás: a hülye júzer. A júzer szeretné használni a gépét, nem azzal foglalkozni, hogy hogyan lavírozzon hogy meg ne sértse a szoftverek kis lelkivilágát... -
rudi
nagyúr
válasz
h4ndsp1k3n #29 üzenetére
Milyen az a régi verzió? Ha 3.4nél nem öregebb akkor nem is nagyon kell újabb (bár én 3.7est ajánlom) www.ocfaq.com dávnlódjában van.
-
rudi
nagyúr
Hagyjuk ezt a pénzestémát! Mindenbe bele lehet kötni, én pölö a Ti pénzetekből járok szlovákiai létemre magyarországi egyetemre de ha Pesten járok mindig veszek BKVjegyet szóval pestiek ne dumáljanak mert az én pénzemen buszoznak :D
-
h4ndsp1k3n
tag
Na úgy néz ki hogy most jó... Az új verziót meg inkább hagyjuk... max nem játszom :)
-
nygma
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #26 üzenetére
''Ugyanis elég soxor nem a felhasználó tehet róla ha valami szívás van a géppel. Itt pedig pláne nem, mikor előtelepített gépről vanm szó.''
te hullanaív vagy. az esetek 99.9%-ban a felhasználó a hibás.
''Szóval az szerintem támadás, ha azt mondod h miattam nem működik, anélkül hogy esetleg rákérdeznél olyan dolgokra amikből ez kiderülhetne.''
segítségképpen a s*ggedet ne nyaljuk ki? írd le magad, vagy ha nem tudod, akkor ne csodálkozz semmin
''Azt pedig szánalmasnak tartom, hogy ennyire felkapod azon a vizet hogy leszarozom a catalystot... Hogy lehet így elragadtatni magad egy szar kis program miatt? Ha azt mondom, hogy szar a WinXP, nekemugrasz egy konyhakéssel ha nem ez a véleményed?''
a catalyst nekem semmi, nem vagyok catalyst-kóder, hogy érzelmi függés alakuljon ki iránta. egyébként én nem ragadtattam el magam, szimplán megismételtem azt, amit leírtál. nagyon bírom, amikor hozzánemértők szidnak valamit, amit a hibáért okolnak - közben pedig ők a hibásak. ezerszer láttam már ilyet. nem mondok jelzőt...
én nem a catalyst miatt ütnék, hanem a stílusod miatt... -
rudi
nagyúr
válasz
h4ndsp1k3n #21 üzenetére
Azért meg kell jegyezni hogy a Te topicindító hozzászólásod sem volt a legfinomabb és legtöbben (én is) arra gondoltam hogy megint valaki szidni akarja a drivert alaptalanul (ha más név lett volna a topicindítónál akkor mérget lehetett volna rá venni hogy fika lesz. régebbi fórumosok ugye tudják milyen névre gondolok :t). Aztán erre jött a kicsit heves hozzászólásod és a többiek reakciója és a válaszod és így tovább, ergo úgy ezdőtött hogy visszaütöttem. Megint szokásos fájdalmas pont hogy másokbitoroljákapénzemet, ennek Te is áldozata lettél a pedagógus pályázattal ami egyik oldalon érthető a másikon meg nem (jó lenne ha a pedagógusnak olyan fizetése lenne hogy nem szorulna pályázatra ha PCt akar).
Summa: MINDENKI VEGYEN VISSZA!!!
próbáld ki a tanácsaimat, ha marad még gondod csak szólj.
OFF
ha valakinek baja van VGA (főleg ATi) témában fordulhat hozzám mailban, nem fogok anyázni de biztosan adok tippet - értelmes nemanyázós emberek címeit.
ON -
h4ndsp1k3n
tag
Szerintem ha a tények pontos ismerete nélkül azt mondod, h én vagyok a hibás akkor te vagy a bunkó. Én sem mondtam, hogy büdös a lábad. Mivel nem tudom. Mielőtt azt mondod h én vagyok a hibás, lehet h meg kellene róla győződnöd.
Ugyanis elég soxor nem a felhasználó tehet róla ha valami szívás van a géppel. Itt pedig pláne nem, mikor előtelepített gépről vanm szó.
Szóval az szerintem támadás, ha azt mondod h miattam nem működik, anélkül hogy esetleg rákérdeznél olyan dolgokra amikből ez kiderülhetne.
Azt pedig szánalmasnak tartom, hogy ennyire felkapod azon a vizet hogy leszarozom a catalystot... Hogy lehet így elragadtatni magad egy szar kis program miatt? Ha azt mondom, hogy szar a WinXP, nekemugrasz egy konyhakéssel ha nem ez a véleményed? -
nygma
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #21 üzenetére
nem nekem van bajom, hanem neked, ne feledd :)
ehh. én normális hozzászólást írtam. bunkózni más kezdett... -
h4ndsp1k3n
tag
De. Mivel eddig már több adót fizettünk, mint amennyit a gép ér, mondhatjuk, hogy a mi adónkból kapjuk vissza. Mert ha befizetünk evente 2 millió forint adót, és az állam vesz nekünk egy 350.000Ft os gépet, akkor nyilván fizikailag nem ugyanazt a pénzt kapjuk vissza, de ettől még többet fizettünk mint amennyit visszakaptunk. Szóval nem a te adódból van.
Mellesleg most feltettem a gyári cd-ről és úgy néz ki megy, de kell tesztelni egy kicsit -
nygma
addikt
''Megsúgom neked, hogy az ITP pályázaton nyert gépet nem a Te adódból ''veszik'' a pedagógusok.''
szvsz ez így ebben a fromában nem igaz. az állam támogatja őket (egyébként NAGYON helyesen), az államot meg az egyszeri dógozó' pógár' támogatja ugyebár...
na mind1, hagyom az offot. de egy driverre másikat felinstallni, pláne a gáosabb fajtából... nem célszerű. ha xp van a gépen, akkor esetleg eyg driver rollback segíthet. talán... -
nygma
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #15 üzenetére
''Egyébként mióta ilyen negatív tahó mindenki a Prohardveren? Régebben itt normális emberek voltak, akik segítettek és nem csesztették a másikat.''
heheheh
catalyst suxx. így kell ezt. a mester kinyilatkoztat... -
h4ndsp1k3n
tag
Hát ja... de úgy képzeld el, hogy a 9200se-ért felárat kellett fizetni... alapból integrált vga volt benne... amúgy azt tervezem hogy rövid időn belül beleteszek egy 9700-at...
Na ha végre jó lesz a driver akkor kipróbálom. Thx.
Nincs vkinek ötlete h miért fut ilyen szarul az új catalyst? -
nygma
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #13 üzenetére
hööööööööööööööh
ezért jobb helyeken ütnének :D -
rudi
nagyúr
válasz
h4ndsp1k3n #1 üzenetére
NFS:U felraktad a dx9b-t? Nekem 8500on szintén kilépegetett míg fel nem raktam
Catalyst 3.7et vagy 3.9et használd és telepítsd fel a control panelt is.
85Hz catalystnak van olyan füle (lapja kinekhogyteccik) hogy displays (meglejenítő...) ott kell USE DCC-t bepipálni vagy beállítani a max használhtót.
Szép kis kiegyensúlyozott konfig; 1giga RAM és 9200SE még szerencse hogy nem FX5200 vagy GF4MX. Értenek ezek a pályázatosok valamihez... -
Nemtom, nálam gond nélkül megy SE-vel, 800x600-ban, maximumon :DDD
-
Notes
senior tag
Bocs, de valahogy nem tud meghatni, hogy az én adómból vásárolt gépen nem tudsz Need For Speed Underground-ozni...
-
nygma
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #5 üzenetére
hozzánemértés rulez?
ide a rozsdás bökőt, hogy te vagy a ludas... -
Gh0sT
addikt
/OFF
Elromlottaspace!
/ON -
h4ndsp1k3n
tag
Miben is? Mellesleg nem arra lenne szükség, hogy beszólj, azért írtam ide hogy hátha ez egy ismert probléma vagy vmit nem jól csináltam, bár elvileg minden OK volt. Tudod elég idegesítő hogy a rohadt drága új gép nem működik és már 3 napja szívsz vele: egyszer videokártya, egyszer LAN, stb
-
Gh0sT
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #1 üzenetére
Régidriveruninstallvoltazújtelepítéseelőtt?
-
J.J. András
őstag
válasz
h4ndsp1k3n #1 üzenetére
lehet hogy a VGA bemondta az unalmast......
-
nygma
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #1 üzenetére
és ha nem a catalyst a hibás, hanem te?
-
h4ndsp1k3n
tag
A zsír új NEC gépem, amit a pedagógus pályázaton nyert az anyám, baszakszik.
A következő történt:
A need for speed underground kilépett néha-néha, úgyhogy gondoltam felraktom az újabb catalyst drivert, mert a gépen előtelepítve egy régi verzió volt, amit a kártya CD-jén adtak.
Idáig szép és jó, de mióta feltettem csak szívok. A gép iszonyatosan lassú, olyan mintha egyáltalán nem működne a 2d gyorsítás. Visszatettem a régi drivert, de azzal is szívok most már... egy ideig jól működött de aztán elkezdett belassulni.
Ezen kívül más problémák is voltak, pl. nem jegyezte meg jól a felbontást meg a frissítést, valamint nem hajlandó 85 hz fölé menni, pedig a monitor és a kártya is tudja (tuti).
A konfig a következő:
NEC powermate ML4:
P4 2.5Ghz, 1 GB RAM, Ati Radeon 9200SE (amúgy is szar, nem hogy úgy hogy nem is működik rendesen)
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest