- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krix
őstag
Ami most van az Intel Core Duo T2500 (Yonah mag): 2GHz-es proci S479-es foglalattal 2M L2 cache-sel. (Általában notebookokban van, de létezik hozzá asztali alaplap és nekem olyanban van. Az adataimnál a 2-es gép.) A T7400-es: 2,13GHz-es és 4M L2 cache van benne. Merom magos ami a Conroe notebook változata.
-
Krix
őstag
Csak ne lenne ilyen nagy a ram igénye, akkor több gépre is feltenném. Holnap jön a T7400-es proci a T2500-ös helyére.
(Bár valszeg csak hétvégén lesz időm kicserélni.)
Jó kis gépparkod van otthon.Az én listámon csak 4 gép az enyém, de az egyik már éppen eladósorban van. A többi meg a melóhelyemen van.
-
-
erdoke
titán
Egy X2 4800+ fogyasztása CnQ mellett kb. 25 W. Teljes terhelésen talán 89 W. Legyen a difi 60 W, így egy nap alatt 1,44 kWh (60 W*24 h) a különbség. Nem tudom pontosan, mennyi az egységéra 1 kWh-nak, de az új emelt díjszabás miatt kb. 40 Ft-tal számolhatunk. Tehát a végeredmény 40*1,44*30,5=1756,8 Ft egy hónapra. A tápegység hatásfokát belegondolva nagyjából reális lehet a 2e Ft havonta... Annyit meg nem bizots, hogy ér a jótékonyság, pontosabban inkább költöm a gyerekeimre. Szóval heti 2-3 nap nálam belefér, de folyamatosan már húzós lenne.
-
Senior tag
aktív tag
Most éppen rozikát kódolok, de tegnap még WCG, pár napja pedig a FAH futott nálam. Akkor én most barát vagy ellenség vagyok?
Más: Úgy tűnik, a jelenlegi konfigomon (X2) 4 óra alatt két feladat fut le. WCG-vel ez kb. 5 óra. FAH-ról ne is beszéljünk, az csak az egyik procit eszi, és 3-4 napig is elszámol egy nagyobb adagot.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest