Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
válasz
Motion_Blur #115 üzenetére
-
t1
veterán
válasz
Motion_Blur #115 üzenetére
Ez a beszéd
-
Spirit
őstag
válasz
Motion_Blur #113 üzenetére
Láttad Te már,hogy a legjobb magyar csapat a a Hungary mit alkot?Több,mint 150 tag dolgozik annyit,mint belőlem 4, ennyit erről...Minden egyes csomaggal segítesz, ne ócsárold magad.
-
Spirit
őstag
válasz
Motion_Blur #34 üzenetére
Akkor bocsi, én is ott néztem. Egyébként jövünk fel,mint a talajvíz, 1926-ok vagyunk.
Ha nem írtam volna, itt a csapatok állása, eszerint nézem az állásunkat:
[link]
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
válasz
Motion_Blur #31 üzenetére
Szintén!
Én a helyedben viszont gyorsan regiznék újra, mert még nem dolgoztál sokat...nem adtál meg országot, így egyéniben nem a a magyarok között versenyzel, és összesítve sem a magyaroknak dolgozol.
[Szerkesztve] -
ÉM
tag
válasz
Motion_Blur #25 üzenetére
Ez már inkább 70 fölött volt
(az everest szerint)
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
válasz
Motion_Blur #15 üzenetére
sempron proci max 50w-ot ehet 100%-os terhelésnél, idle-ben mondjuk 40-et...10w napi 10 órában..számold ki
Egyébként jelentene persze, minden egyes mhz-re szükségünk van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest