- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
-
Spirit
őstag
Ha így közelítjük meg, akkor okés is, nem gondoltam,hogy 25W-ra lenyomja a CnQ a fogyasztást...csak tudnám, ha valaki semmit nem csinál a gépén, akkor miért megy.Én soha nem használtam ezt a funkciót, ezért nem voltam vele tisztában, tuningőrült vagyok, gondolom ezt meg Te érted meg...
-
Spirit
őstag
Hát ez érdekes... ha idle-ben van a proci, akkor mennyit fogyaszt? és ha terhelve? Nálam mindössze 6 fokot emelkedik a hőmérséklet, ha dolgozni kezd a procc, ergo tök mind1,hogy a winben vagy, vagy dolgoztatod is, villanyszámlában nem fogsz különbséget látni..ha egyszer égve hagysz éjszakára egy lámpát, többet pazaroltál,mint ezzel egész hónapban.
Ha 50W különbséget tudsz csinálni, akkor ügyes vagy, ebben az esetben ha napi 24-ben járatod a géped, akkor sincs több egy ezresnél a különbség.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged