- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
Geller72 #3990 üzenetére
Na látom a vigyori szmájli már megy, de mindjárt letörlöm az arcodról.
Az i7-et nem rozira raktam össze, ha fogyasztás/teljesítmény szempontjából raknák össze gépet rozira egyértelműen LGA1156 lenne a nyerő. Ha kisza összedobja a vasat meglátjuk mennyi RAC-ot présel ki 82W-ból.
Az i7-et azért raktam össze, mivel jódarabig nem szeretnék platformot váltani (775-nél már tudni lehetett, hogy vége, LGA1156 szintén, maradt az 1366). Lehet a két Quadod szépen egál a jelenlegi fogyasztásommal, viszont van ahol tépheted, húzhatod akkor is sovány lesz...
Az a rész érdekes, ahol a 3,5Ghz-es I7 10FPS-t ráver a 4,5Ghz-re húzott York-ra. Nálam 1333-as ramfreki, nála meg 1800 felett.. VGA nálam 4670, DigitXT-nél pedig 4850 volt asszem.
Nem kötekedni akartam, csak a huncut vigyort szerettem volna letörölni az orcádról.
No szóval ha gondolod rozin kívül is benchelhetünk, ha benne vagy...Amúgy grat a vasakhoz...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged