- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
Aktív témák
-
törölt tag
Rootolva vett telót hogy lehet gyárira visszaállítani?
-
illjo
senior tag
Sziasztok! Van egy amúgy sem csúcsszuper, de (eddig) működő dual simes kínai lenovo klón csodám. Gondoltam akkor állítsunk DPI-t. És hát nekiestem mint tót a p..nak
A telót alapból rootolva vettem, így sajnos sikerült a DroidTweaker app-al belepiszkálnom. Egyből plafonra, 240-re húztam a dpi-t, és reboot után kijelző sötét marad. Valószínű nem mellesleg a Dalvik heap size-ot 48-ra állítottam. Próbálkoztam kétségbeesetten a recovery mode-ból - ami kínai menüs, de kis utánajárással ezt sikerült megoldanom - factory reset-el, de semmi, a látvány ugyanaz
. Van erre valami létező megoldás, vagy levélnehezéket készítettem?
Köszi a választ előre is!
Üdv!
IJ
Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest