- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
Az optimalis meret egy dolog, de en ugy latom a gyartok mostanaban nagyon forditva ulnek a lovon, foleg OLED temaban.
Egyreszt a vasarlok legtobbje ek 120-144Hz felett barmi tok folosleges, mert nincs ami kihajtsa, plane nem nativ 4K-ban.
A DLSS 3 meg oke hogy elorelepes, de meg mindig nem az igazi, vannak azert eszreveheto hibai.
Masreszt az igazan jo es fenyeros MLA paneleket a legritkabban rakjak a monitorokba
Harmadreszt az MLA hianya es az oled technika alaptajdonsagai miatt elegge megkerulhetetlen a tukrozodo felulet a monitoroknal is, szoval meg az sem erv
A 32:9 keparany produktivitasra rohadt jo, de jatekra sztem nem igazan, a sima 16:9 sokkal immerzivebb elmenyt nyujt ha megfelelo tavolsagrol nezed nagyobb meretben, legalabbis az ultra widescreennel mar elo tud jonni hogy oldalra latsz ugyan de alul felul mar a monitor szegelyet vagy a falat bamulodVagyis ha a gamerek legtobbjet megkerdezed, felajanlod nekik a valasztast, hogy nesze itt van 650-700K, vegyel belole egy 65-os 120Hzes MLA LG G3-at vagy egy 42-es 240 Hzes monitort, szerintem a legtobbjuk inkabb a G3 at valasztja, szimplan mert nagyobb fun kanapeba bezuztyanni es onnan csapatni.
Es ezt nem igazan ertik, vagy ugy vannak hogy hjdonsag, bizknyos funkcioja a haszontlan ujdonsag, de legalabb fizesse meg a palimadar
Ahhoz hogy epeszu alternativa legyen, a 42es meretben a C4 araval kene versenyeznie. Mindketto celeszkoz, csak epp a tv orany felol egyre szukebb a hatarmezsgye a ketto kozott -
Kobe
veterán
nem tudom, nekem ezek az oled monitorok nem tűnnek életképesnek semelyik méretben
42-45" közötti LG oled monitor 6-700K, ennyiért meg 65" G-szériás csúcstv-t kapértem, hogy más a technika, jobb gtg értékek és esetleg matt felület (bár ez pont nem az, és a matt felület az olednek úgy általában nem tesz jót a fényerő miatt), de nem hiszem hogy ez 2x szorzót megérne árban
Nem véletlenül használnak sokan inkább C szériás 42-es tv-t monitornak, mint 42-es monitort, 2x annyiért
-
Kobe
veterán
A 240 Hz-es frissítés és a VRR támogatás kombinációjával egészen erős konfigurációk képkockasebességét is képes lekövetni, tehát akár egy GeForce RTX 4080 vagy Radeon RX 7900 XT videokártya köré épített PC mellé is merjük ajánlani – bár igazán profi szintű esportos felhasználásra már valószínűleg kevés lesz a sebessége
ezen azért jót nevettem. 1-2 éve még a 144Hz is mutatóba ment, most hopp a 240Hz már kevés.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest