Új hozzászólás Aktív témák
-
blountex
senior tag
Szerintem a DLSS/FSR sose lesz tökéletes.
Amúgy is az Raytracing miatt találták ezt ki, már akit érdekel ez a dolog, engem nem.
Én megvagyok nélküle, mindent natívan tolok képgenerálás nélkül hisz régen se létezett még is jól elvoltunk nélküle.A Tv jó akkor ha kanapéba ülsz és olyan játékokkal játszasz, ami kontrollerrel való.
Amint FPS/RTS címhez kell leülni ott már vannak bajok + alapvetően számomra túl nagy a Tv egy kényelmes böngészéshez vagy munkára, ennek ellenére lehet aki szereti.MLA-s monitor?
Na az jó lenne, akkor egy ilyet kivárok hátha talán jövőre valamelyik gyártó meglépi ha már Tv-nél már a második generációnál járunk LG téren.Tvből én egy G4 55" tervezek, nagyobb úgy se fér el nálam.
-
blountex
senior tag
Sokan várták a 32" méretet, mert monitorként ez az ideális.
A 27" sok esetben kicsi lehet már, de van akinek épp ez az ideális.Vannak akinek ettől nagyobb méret a jó 34-40 colig bezárólag de itt inkább 21:9 képarány a jellemző .
A 42" C szériás tévék bár tényleg jók, de 70cm-ről rohadt nagy....Ami tv-nél előny az a rohadt jó fényerő és a HDR megjelenítés.
Erre jelenleg egyik monitor sem képes ilyen szinten. -
blountex
senior tag
144hz már elég rég van, 2017es lg monitorom is tudja.
A 240hz a divat, de aki tovább akár menni van 360, 480as.
Azt mondom oké, talán a 240nek lehet értelme pörgős játékoknál már ami képes fixen kihajtani, de afelett minek?
Még sokszor a 120at is nehéz megtartani pl 4k vagy közeli felbontáson, pedig ez nem is egetrengető szám a Hz-ek csatájában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- LEGO klub
- OTP Bank topic
- Xbox Classic / Xbox 360
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest